"Ukrajinka je za vrijeme bombardiranja dobila cvijeće!" "Ukrajinci su prava inspiracija za svijet! Budite hrabri, ne bojte se ničega i volite."

VIDEO: Iako rat u Ukrajini traje već dva tjedna, svako malo nam stižu dobre vijesti koje griju srce. Ovoga puta simpatičan događaj odnosi se na protekli praznik žena. Provjerite o čemu pričamo!

"Ukrajinka je za vrijeme bombardiranja dobila cvijeće!"  "Ukrajinci su prava inspiracija za svijet! Budite hrabri, ne bojte se ničega i volite." Press Love you / Pixabay
10. 3. 2022

Foto: Press Love you / Pixabay

Na TikToku kruži simpatičan video u kojem se žena hvali da je na Dan žena u ratu dobila i buket cvijeća od svog partnera.
 

@valerisssh

Woman’s power🇺🇦

♬ Oui,Oui,Oui,Oui - Sacha Distel

Možda će neki muškarac koji nije kupio cvijeće svojoj voljenoj biti kritiziran jer je u Ukrajini ratno stanje, a neke žene su ipak dobile buket pažnje.

Video je dobio mnogo pozitivnih reakcija: "Ukrajinci su prava inspiracija za svijet! Budite hrabri, ne bojte se ničega i volite."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.