Trump ima dokaze o izbornim prevarama Demokrata i -"SVE BU IH TUŽIL"

Trumpovi ljudi ne odustaju. Imaju dokaze o izbornim prevarama. Spominju Michigan, Detroit, Pennisilvaniju, Philadelphiju... kao najteže slučajeve.
Ronna McDaniel: - Demokrati i mediji žele ignorirati očite nepravilnosti, dok mi namjeravamo osigurati da se svakom zakonitom biraču prebroji glas.

Trump ima dokaze o izbornim prevarama Demokrata i -"SVE BU IH TUŽIL" Donald Trump, official
10. 11. 2020

Tekst: Borut Černelić

Foto: DT Press screenshoot


- Postoji samo jedna stranka u Americi koja pokušava držati promatrače izvan prostorija u kojima se broje glasovi. Ta stranka je Demokratska stranka. Takva pozicija se ne zauzima kad želite poštene izbore. Ne protivite se istrazi glasanja kad želite poštene izbore. Ne protivite se našim naporima da izbori budu transparentni kad želite poštene izbore. Takve pozicije zauzimate kad želite prevaru i kad pozdravljate ilegalno glasanje, rekla je McEnany na press-konferenciji. Trump je ubrzo i twitao: - Sustavi #DominionVotingSystem bili su u službi Joea Bidena (u 29 država), a udružili su se s Clinton Global Initiative i imali su bivše zaposlenike Clinton Growth Initiative i Clinton Cash Cow TENEO. "Za birače u Pennsylvaniji postojali su različiti standardi, ovisno o tome koji su način glasovanja izabrali, a mi vjerujemo da je u tom dvostrukom izbornom sustavu moglo biti lažnih glasova koji su se brojali bez prave provjere ili nadzora", priopćio je glavni savjetnik Trumpove kampanje Matt Morgan.
I tužba je podignuta protiv državne tajnice Pennsylvanije Kathy Boockvar. Ona za sada šuti kao zalivena. Trumpov stožer podignuo je i brojne tužbe za navodne izborne nepravilnosti. U Georgiji i Michiganu one su odbačene, ali Trumpovci štancaju nove na osnovu dokaza koje prilažu.
LIVE: Press Conference with Kayleigh McEnany and RNC Chairwoman Ronna McDaniel

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.