CVIJEĆE I SMEĆE u srcu grada! Zagreb se crveni na najjače, ili svaka ptica svome jatu hrli

Pitamo Vas: Treba li Zagrebu cvjetnjak Maršala Tita? U ulici Kneza Domagoja i ove godine vrt Maršala Tita!  Obrušio se Tomislav Karamarko na podmladak druga Tita koji uređuje zelenu površinu u samom središtu glavnog grada, a komentari ispod njegova posta uglavnom se mogu podvesti pod refren pjesme grupe "Kamen na kamen":

- Drugarice posadimo cvijeće kuda vojska druga Tita kreće. Ovo nam je naša borba dala da imamo...", koju je proslavila sada baka Neda Ukraden.

Glavni grad jedne od članice Europske unije i dan danas uzdiže jednog komunističkog vođu. Riječ je o Zagrebu koji na poseban način obilježava lik i djelo druga Tita. Tome nije mogao odoljeti Tomislav Karamarko, bivši lider HDZ-a koji je ironično napao Tomaševića, Možemo i sve one koji tako što slave uz pomoć hortikulture i uvijek prisutnog smeća.

CVIJEĆE I SMEĆE u srcu grada! Zagreb se crveni na najjače, ili svaka ptica svome jatu hrli Tomislav Karamarko / FB
13. 1. 2023

Glavni grad jedne od članice Europske unije i dan danas uzdiže jednog komunističkog vođu. Riječ je o Zagrebu koji na poseban način obilježava lik i djelo druga Tita. Tome nije mogao odoljeti Tomislav Karamarko, bivši lider HDZ-a koji je napisao:

Radujte se narodi (i narodnosti)! U Domagojevoj ulici, usred Zagreba, obrađen je i uređen nasad u obliku naziva TITO. Opet…
Kontaminirana zona ukrašena je i obogaćena sjajnim instalacijama Tomaševićevih eruptivnih kanti za smeće. Inače grad nam je zasigurno postao art-trash-garbage centar Europske zajednice.
Bar nešto.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.