Slavonija tuguje! Tragedija bez premca: u brutalnom sudaru život izgubili roditelji troje djece

Škola je o nesreći obavijestila ostale roditelje, a u ponedjeljak će u njihovu školu doći psiholog.

Poginuli su bili roditelji troje malodobne djece.

Slavonija tuguje! Tragedija bez premca: u brutalnom sudaru život izgubili roditelji troje djece Facebook/Moto klub Tsunami Požega
24. 4. 2023

U Slavoniji se jučer dogodila teška prometna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe. Oko 14.30 sati motociklist je u desnom zavoju izgubio nadzor nad vozilom te je zbog neprilagođene brzine prešao na lijevu stranu kolnika baš u trenutku kada se približavao automobilu, javlja dnevnik.hr.

"Vozač je bio u šoku, rekli smo mu da ide vozilom Hitne pomoći u bolnicu, ali je odbio. Na kraju je ipak pristao na zahtjev policajca", rekao je mještanin. Poginuli su bili roditelji troje malodobne djece.
 

"To je tragedija i velika žalost," rekao je mještanin Novog Mihaljevca, gdje se nesreća dogodila. Od pokojnika su se oprostili i članovi Moto kluba Tsunami iz Požege. "Počivaj u miru dragi prijatelju. Iskrena sućut obitelji", napisali su.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.