Tomašević je u kampanji radio cirkus, trebali bi napokon početi radi svoj posao. On je kriv za 5 x višu cijenu plina

Tomislav Ćorić: "Tomašević nie ni prstom mrdnuo i zato je poduzetnicima plin i 5 x skuplji! Najlakše je vezati se, leći na cestu i protestirati, ali upravljati velikim sustavom nešto je posve drugo! Upravo Tomislav Tomašević snosi odgovornost za goleme račune za plin koji stižu poduzetnicima"

Tomašević je u kampanji radio cirkus, trebali bi napokon početi radi svoj posao. On je kriv za 5 x višu cijenu plina HDZ/Facebook
27. 1. 2022

Foto: HDZ/Facebook

Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva nimalo nema razumijevanje za Tomislava Tomaševića u kojem je našao krivca zbog toga što zagrebački poduzetnici plin plaćaju i 5 x više nego što bi trebali. Obrušio na na njega svom silinom, zaboravaljajući da je koalicijski partner Bandića365 bio upravo HDZ i da je totalni nemar u zagrebačkoj Plinari počeo još dok Možemo nije stiglo na vlast. Evo što je Ćorić rekao danas, a što je HDZ potom prenio na svojoj FB stranici:

- Nabavna cijena plina danas je 5 puta veća nego u lipnju, no Tomašević u svih tih 8 mjeseci nije mrdnuo malim prstom!

Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić: Najlakše je vezati se, leći na cestu i protestirati, ali upravljati velikim sustavom nešto je posve drugo! Upravo Tomislav Tomašević snosi odgovornost za goleme račune za plin koji stižu poduzetnicima u #Zagreb! I ne samo njima, nego i dječjim vrtićima i pučkoj kuhinji. Nova gradska vlast još je 14. lipnja 2021. preuzela upravljanje nad Zagrebački holding, u čijem je sastavu i Gradska plinara, neovisno o tome tko je bio direktor. Tada su gradonačelnik i njegov tim trebali reagirati - dok je cijena plina na tržištu bila 5 puta niža nego danas - a ne da sad krivnju za svoj nerad & nesnalaženje pokušavaju prebaciti na sve druge! Trebalo je plin kupiti još u srpnju i kolovozu. U kampanji su radili cirkus, sad bi napokon trebali početi raditi svoj posao - za koji su i dobili povjerenje građana.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.