- To su prevaranti, a Milanović im daje podršku. Most, Sinčić i egzibicionista Kolakušić boje se malog komada bijele vate. Ili su slabići ili politikantski profiteri!

Andrej Plenković: - Prosvjed u Zagrebu dominantno je političkog karaktera, tu su se ukrcali Most, Domovinski pokret i ostaci Živog zida, ekshibicionist iz EP-a kojeg tamo nitko ne zna, Kolakušić.  “To su prevaranti, on se s maskicom vozi u biznis klasi i sprema osam tisuća eura u džep”.

Milanović im daje podršku – to je jedini predsjednik neke članice EU koji otvoreno ide protiv covid-potvrda i mjera koje vlada donosi. Prosvjed ne doživljavam kao iskonsku reakciju dijela građana do kojih nam je stalo, nego kao političku manifestaciju, rekao je danas Plenković pa onda ponovno kritizirao Kolakušića.

- To su prevaranti, a Milanović im daje podršku. Most, Sinčić i egzibicionista Kolakušić boje se malog komada bijele vate. Ili su slabići ili politikantski profiteri! DAINA LE LARDIC Copyright © European Union 2021
23. 11. 2021

Foto: DAINA LE LARDIC / Copyright © European Union 2021

Predsjednik Vlade žestoko je progovorio "o licemjerima koji su se dobro zaštitili, o politikantima koji žele profitirati preko tuđih života. - Kako bi se tek ponašali ti profiteri da NEMA jedne od najblažih mjera u Europi, da u nas NE rade dućani, trgovački centri, kafići, restorani, frizeri, muzeji, kina... Još jednom ću ponoviti: cijepljenje nije obvezno, cijepit će se tko hoće, poštujemo njihov izbor, a onima koji to ne žele nudimo alternativu - minimalno invazivni bris!"

Andrej Plenković oštro je kritizirao oporbu koja je prosvjed u Zagrebu iskoristila za samo promociju. Kazao je:

– Najsnažnije osuđujem napad na vašeg kolegu Latkovića, to je kukavički, osuđujem to najoštrije, vjerujem da će policija doći do počinitelja. To je nedopustivo. Živimo u demokraciji, nije problem prosvjedovati, iskazati stav o mjerama i to reći. No ovo je događaj dominantno političkog karaktera, tu su se ukrcali Most, Domovinski pokret i ostaci Živog zida, ekshibicionist iz EP-a kojeg tamo nitko ne zna, Kolakušić. Milanović im daje podršku – to je jedini predsjednik neke članice EU koji otvoreno ide protiv covid-potvrda i mjera koje vlada donosi. Prosvjed ne doživljavam kao iskonsku reakciju dijela građana do kojih nam je stalo, nego kao političku manifestaciju, rekao je danas Plenković pa onda ponovno kritizirao Kolakušića.

 “To su prevaranti, on se s maskicom vozi u biznis klasi i sprema osam tisuća eura u džep”, rekao je Plenković te nastavio:

- Čega se ti oporbeni „junaci“ boje? Male bijele vatice, testa od pola sekunde? Ako im je to problem, onda su ili slabići ili politikantski profiteri! U prosvjed dominantno političkog karaktera, na kojem kukavički napadaju novinare, ukrcali su se „gospoda“ iz Mosta & DP-a, relikvijarum Živog zida, egzibicionist Kolakušić… a Milanović im daje podršku! To je jedini predsjednik neke države koji otvoreno ide protiv zdravstveno-zaštitnih mjera & #COVID19 potvrda. Koji licemjer, zaštitio se kao lički medvjed s 3 doze & onda poziva ljude na pobunu! Sramotni su takvi pokušaji profitiranja preko tuđih smrti, takvo poigravanje sa sugrađanima koji su izgubili život ili se na respiratorima bore za svaki udah. Tolike su se smrti cijepljenjem mogle izbjeći… Kako bi se tek ponašali ti profiteri da NEMA jedne od najblažih mjera u Europi, da u nas NE rade dućani, trgovački centri, kafići, restorani, frizeri, muzeji, kina... Još jednom ću ponoviti: cijepljenje nije obvezno, cijepit će se tko hoće, poštujemo njihov izbor, a onima koji to ne žele nudimo alternativu - minimalno invazivni bris koji treba pokazati je li netko zaražen ili nije kako bi se zaštitili građani & osigurala funkcionalnost zdravstvenog sustava. S opakom se bolešću borimo zato jer moramo. Ne možemo ne činiti ništa & ići za onom “koga pogodi, pogodi”. Nemamo „luksuz“, poput nekih političkih parazita, uzeti cjepivo i s maskom uredno sjediti u avionu, a onda je skidati u #Zagreb, vikati protiv mjera & htjeti profitirati na tragediji. Još jednom najsnažnije osuđujem napade na novinare & zastrašivanja. To je nedopustivo, vjerujem da će policija otkriti tko su počinitelji.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.