A tako je željela doživjeti 100. Betty White, ikoni američke televizije nedostajlo je do stotke samo nekoliko tjedana

U novogodišnjoj noći odjeknula je vijest da je nekoliko tjedana prije njezina 100. rođendana umrla ikona ameriške televizije Betty White. Ryan Reynolds, Tina Fey, Robert Redford, Clint Eastwood, Morgan Freeman..., samo su neka od imena koja su bila uključena u obilježavanje stotog rođendana glumice.

A tako je željela doživjeti 100. Betty White, ikoni američke televizije nedostajlo je do stotke samo nekoliko tjedana betty
1. 1. 2022

Legendarna glumica i višestruka dobitnica Emmyja, koja se najviše pamti po ulozi u Zlatnim djevojkama, imala je velike planove za krug jubileja.Kako je legendarna osoba objavila na Twitteru neposredno prije Božića, film Betty White: 100 Years Young - Proslava rođendana premijerno će biti prikazana (i jednom) na njezin rođendan, odnosno 17. siječnja u gotovo 900 kina diljem Sjedinjenih Država.

Film koji su snimili Steve Boettcher i Mike Trinklein nudi najbolji uvid u Bettynu svakodnevicu, ali naravno ima tu i isječaka iz njezinih najpoznatijih uloga, počevši od Zlatnih djevojaka iz 1950-ih, s kojima se kao prva upisala u povijest. Žena producentica žanra. Najpoželjniji datum tijekom Super Bowla.
 

U unaprijed snimljenoj proslave Bettyinog 100. rođendana nazočila su mnoga poznata imena, među kojima su Ryan Reynolds, Tina Fey, Robert Redford, Clint Eastwood, Morgan Freeman i mnogi drugi. Uz holivudske “teškaše” ostavila je lijepu uspomenu na život i rad ovaj slavni (gotovo) stogodišnjak s karijerom dugom devet desetljeća.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.