Nekad se vjerovalo da ima najljepši osmijeh na svijetu, no danas, u 56. godini, glumica izgleda ovako

Julia Robert i danas važi za iznimno lijepu glumicu i čini se da je starenje nije previše pogodilo.

Nekad se vjerovalo da ima najljepši osmijeh na svijetu, no danas, u 56. godini, glumica izgleda ovako julia roberts / instagram
21. 12. 2023

Prije 33 godine holivudska glumica s najljepšim osmijehom Julia Roberts snimila je sada već kultni film “Zgodna žena”. I iako su se mnogi nadali da će snimiti nastavak ovog hita, to se nije dogodilo. Pa, slavna oskarovka ima svoje viđenje onoga što bi se moglo dogoditi glavnim likovima. Nedavno je gostovala u emisiji CBS Mornings kod voditeljice Gayle King.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Julia Roberts❤️ (@julia.roberts.forever)

Najbolju prijateljicu Oprah Winfrey zanimalo je što Julia misli da bi se moglo dogoditi glavnim likovima Edwardu Lewisu i Vivian Ward? Poznato je da su u ulozi zgodnog biznismena u kultnom filmu bili Richard Gere, Vivian Ward, "prijateljica noći" koju je Edward angažirao da s njim provede tjedan dana, te Julia Roberts. Proveli su nezaboravan tjedan u hotelu Regent Beverly Wilshire u Los Angelesu, zaljubili se i ostali zajedno."Što se kasnije dogodilo s Edwardom i Vivian?" - upitala ju je poznata voditeljica. “Mislim da je umro mirno u snu od srčanog udara”, rekla je Julia i nastavila. - A sada ona vodi njegov posao - sa smiješkom je zaključila Julia, zadovoljivši znatiželju svih onih koji su htjeli doznati što se na kraju dogodilo sa slavnim filmskim parom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️Julia Roberts❤️ (@julia.roberts.forever)

Iskreni odgovor holivudske zvijezde nije se dopao nekima od obožavatelja filma, jer su mnogi zamišljali kako Edward i Vivan nakon filma nastavljaju živjeti svoju "modernu bajku", prenosi People. Slavna glumica komentirala je i svoje viđenje onoga što se dogodilo likovima iz filma "Odbjegla nevjesta" u kojem je 1999. ponovno glumila s Richardom Gereom. "I ovdje su ostali zajedno. Pa nije on umro u ovom filmu, - objasnila je sjajno raspoložena Julia, poznata po glavnim ulogama u filmovima različitih žanrova, za koje je dobila brojne nagrade, uključujući Oscara, nagradu Britanske filmske akademije i tri Zlatna globusa. Filmovi u kojima je glumila ukupno su zaradili više od 3,9 milijardi dolara diljem svijeta, što ju čini jednom od zvijezda s najvećom zaradom u Hollywoodu. Nakon ranih probojnih uloga u Mystic Pizza (1988.) i Steel Magnolias (1989.), Roberts se etablirala kao glavna glumica glavnom ulogom u romantičnoj komediji Pretty Woman (1990.), koja je ostvarila najveću zaradu.

Bonus video: Borut Pahor je u podcastu Mastercard inspiracija ugostio Valentinu Turcu koja ju je predstavila kao veliku umjetnicu, vrhunsku baletnu plesačicu, renomiranu koreografkinju i vrlo traženu dizajnericu pokreta: „Za svoj rad dobila je gotovo sve strukovne i umjetničke nagrade i priznanja. djelo, prije nedugo, na 30. obljetnicu njezina stvaranja, i državnu nagradu jedne od njezinih dviju domovina, Rumunjske. Kao stvarateljica, stvorila je novu prekretnicu u izvrsnosti klasičnog baleta u moderno doba, nakon njezinih premijera, ljudi govori o uzavreloj strasti, beskrajnom znanju, vratolomnim potezima i čistoj ekstazi. Rekao bih da je Valentina Turcu u baletu ono što je Luka Dončić u košarci, a sve je to vrlo inspirativno."

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.