Vau! Takvi su novi avioni koji će se SVUDA izdvajati iz mase. S "okusom mora, s okusom soli", sve za ugodu i dobar godišnji odmor

Inspirirani "suncobranima, ručnicima i ležaljkama za plažu. U "Condoru" su se pobrinuli da budu primijećeni. Od danas u posve novom izdanju.
 

Vau! Takvi su novi avioni koji će se SVUDA izdvajati iz mase. S "okusom mora, s okusom soli", sve za ugodu i dobar godišnji odmor Condor press
6. 4. 2022

Iako većina zrakoplova izgleda manje-više isto (bijela pozadina, podebljani natpisi, logo tvrtke), ponekad određena zrakoplovna tvrtka čini eksterijer zrakoplova zanimljivijim.

Njemački zrakoplovni prijevoznik Condor posljednja je zračna tvrtka koja je diverzificirala svoje zrakoplove jednostavnim, ali elegantnim oslikavanjem. Condorovi avioni bili su oslikani hrabrim linijama u boji bombona, inspirirani zrakoplovnom kompanijom, inspirirani "suncobranima, ručnicima i ležaljkama za plažu".
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Condor Airlines (@condorairlines)

Šarenim linijama koje je osmislila berlinska kreativna agencija Vision Alphabet žele pobuditi nostalgiju za prošlim blagdanima i oduševljenje za nadolazeće blagdane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Condor Airlines (@condorairlines)

Tvrtka je svoje zrakoplove obojila u pet nijansi: plave linije predstavljaju more, žute podsjećaju na sunce, crvene linije predstavljaju strast, zelene linije predstavljaju otok, a bež-zlatna linija bi putnike trebala podsjećati na pješčanu plažu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Condor Airlines (@condorairlines)

 
Zrakoplovna tvrtka vjeruje da linije također predstavljaju "raznolikost Condorovih gostiju, zaposlenika i brojne prilike za otkrivanje svijeta s Condorom."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.