Prekinuli su prije jedva mjesec dana, a ona je već uhvaćena u strastvenom zagrljaju drugog (FOTO)

Tko je plemić koji joj je ukrao srce? Sophie Turner i Joe Jonas slovili su za solidan bračni par pa mnogi nisu povjerovali u vijest da je njihova ljubav nakon četiri godine presušila.

Prekinuli su prije jedva mjesec dana, a ona je već uhvaćena u strastvenom zagrljaju drugog (FOTO) Sophie turner Instagram
3. 11. 2023

Novosti o krahu zvjezdanog para, koji je odjeknuo krajem ljeta, iznenadio je brojne obožavatelje. Sophie Turner i Joe Jonas slovili su za solidan bračni par pa mnogi nisu povjerovali u vijest da je njihova ljubav nakon četiri godine presušila. Trebala je imati problema barem pola godine prije prekida. Samo mjesec dana nakon što je Jonas podnio zahtjev za razvod, Sophie Turner uhvatili su fotografi u Parizu u društvu Peregrine Pearson, britanske aristokratkinje i potomka jedne od najbogatijih britanskih aristokratskih obitelji. Njegovo se obiteljsko bogatstvo procjenjuje na 224 milijuna, piše The Sun. "Zajedno su stigli na mjesto preuzimanja vozača ispred kolodvora. Bilo je kao da su oboje stigli Eurostarom iz Londona. Stajali su tamo nekoliko minuta razgovarajući i puno se smijući. Zatim je skinuo šešir i naslonio se ušao da je poljubi. Nakon poljupca su otišli svatko na svoju stranu", ispričali su očevici stranim medijima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @house0fstark

Tko je Peregrine Perry Pearson?

29-godišnji nasljednik donedavno je bio u vezi s grčko-danskom princezom Marijom-Olympijom, koja je kumče kralja Karla III. Mediji su ga upoznali dok je gostovao na događanjima u kraljevskim rezidencijama i na glamuroznim zabavama u društvu najeminentnije elite.Odrastao je na imanju Cowdray u zapadnom Sussexu, koje je stoljećima u vlasništvu njegove obitelji , a na kojem se svake godine održava tradicionalni završni turnir Veuve Clicquot Gold Cupa, jednog od najvećih društvenih i sportskih događaja u Velikoj Britaniji. Trenutno je partner u obiteljskoj tvrtki Weetman Developments, gdje se bave prodajom i upravljanjem nekretninama, ali je poznat i po produkciji dokumentarca o Rolling Stonesima pod nazivom Sympathy for the Devil. Nakon očeve smrti, naslijediti će plemićku titulu vikonta i velik dio vrlo bogate imovine.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.