Šok i nevjerica za Kolindu, Miroslava i Zorana! Uspon Mislava Kolakušića je tek počeo i vidjet ćemo do kuda može doći, Ćaći svih zmajeva potpora će samo rasti

  - Druže Tito ljubičice bijela, tebe voli omladina cijela, kazao je u svom stilu u RTL Direktu, Zoran Šprajc te poentirao: - Bira ga tri posto HDZ-ovaca, šest posto SDP-ovaca, 15 posto Mostovaca, a najviše Živozidaša i Neovisnih za Hrvatsku, njih čak 25 posto. U Kolakušićevoj kampanji najmanje mora raditi sam Kolakušić! Za njega rade drugi. Protukandidati koji ne nude sadržaj, koji ne prepoznaju bitno od nebitnog pa sve do medija koji ga objedama blate i zapravo čine efekta bumeranga. Iz dana u dan, kako je to i najavio Šprajc, potpora Kolakušića rapidno će rasti.

Šok i nevjerica za Kolindu, Miroslava i Zorana! Uspon Mislava Kolakušića je tek počeo i vidjet ćemo do kuda može doći, Ćaći svih zmajeva potpora će samo rasti RTL SCREENSHOOT
12. 11. 2019

  Šok i nevjerica za Kolindu Grabar Kitarović, Miroslava Škoru i Zorana Milanovića! Uspon Mislava Kolakušića je tek počeo i vidjet ćemo do kuda može doći, komentirao je jučer na RTL Direktu, najgledanijoj političkoj televizijskoj emisiji RTL Direkt, Zoran Šprajc!

Između ostalog je kazao:
- S velikim intervjuom za HRT-e Mislav Kolakušić, ponovo se vratio na scenu i opasno zaprijetio protukandidatima, posebice Miroslavu Škori. Mislav od Kolakušića, prvi od svog imena, kralj hrvatski, ćaća svih zmajeva... nakon dva mjeseca medijske šutnje i tavorenja na dnu liste, s velikim razgovorom za HRT prošle nedjelje potpuno se vratio u orbitu i zaprijetio favoriziranim kandidatima. Istraživanje, gdje je udvostručio podršku i popeo se na 14 posto, obavljeno je i prije prekjučerašnjeg razgovora za N1. Za Šprajca to znači da se novi pomak na listi tek očekuje!!!

Postojećim kandidatima je potpora pala ponajprije zbog Mislava Kolakušića. Bira ga tri posto HDZ-ovaca, šest posto SDP-ovaca, 15 posto Mostovaca, a najviše Živozidaši i Neovisni za Hrvatsku, njih čak 25 posto. Dakle, druže Tito ljubičice bijela, tebe voli omladina cijela, potencirao je svenarodnu popularnost Mislava Kolakušića, Zoran Šprajc.

I dok se drugi kandidati svakodnevno izlažu trivijalnim i bizarnim obraćanjima, Mislav Kolakušić odabrao je taktiku jednog obraćanja tjedno na velikim televizijskim kućama. Nakon N1 i HRT, kako stvari stoje nakon objavljenog Šprajcovog priloga, sve je izvjesnije pojavljivanje Mislava Kolakušića već ovog vikenda u Dnevniku RTL-a. Sad naprosto više nema nikakve zapreke za tako što! Uz sve to, ovo je Kolakušićeva kampanja u kojoj za njega najviše rade drugi, od protukandidata koji ne nude sadržaj, pa sve do medija koji ga objedama blate i zapravo čine efekat bumeranga. Iz dana u dan, kako je to i najavio Šprajc, potpora Kolkaušića rapidno će rasti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.