VIDEO: Složna navijačka braća, BBB i Torcida, kuću grade Miri Zlonogi iz Majskih Poljana

Dirljiva priča s Banovine/Banije gdje su suprotstavljene navijačke skupine sa zagrebačkim alpinistima i dobrim ljudima, ruku pod ruku, započeli graditi posve novu kuću teško stradaloj Miri Zlonogi iz istoimenog zaseoka pored Majskih Poljana.

VIDEO: Složna navijačka braća, BBB i Torcida, kuću grade Miri Zlonogi iz Majskih Poljana Igor Stažić
30. 1. 2021

Dirljiva priča s Banovine/Banije gdje su suprotstavljene navijačke skupine sa zagrebačkim alpinistima i dobrim ljudima, ruku pod ruku, započeli graditi posve novu kuću teško stradaloj Miri Zlonogi iz istoimenog zaseoka pored Majskih Poljana
Radovan Žepec bio je sa statičarima na kataklizmičnom poprištu u samom epicentru potresa, a crvenu naljepnicu nisu imali gdje staviti, već na svinjac. Mirina kuća je srušena. S njene lijeve strane poginuli su otac i sin, s desne je susjeda zatrpao krov. Manje od 24 sata trebalo je Torcidašu Željku Blaževiću iz Zagvozda da zajedno s još svojih 30 pripadnika navijačke skupine i radnika, ponajprije iz Imotskoga dođu i prionu poslu. S mehanizacijom svoje tvrtke "Iskopi Čigra" i bagerima uklonili su stratiše, a pridružilo im se i najmanje 50 Bad Blue Boysa, a Senad Palić jedan je od onih koji su obećali ne samo raditi, već Miri osigurati posve novu drvenu kuću. Ona je prema njemu na putu iz Crne Gore, iz Rožaja i navodno je donacija tamošnjeg poduzetnika Murića - "Drvene kuće Murić".

Složna braća Miri Zlonogi kuću grade. BBB i Torcida na zajedničkom zadatku. - Složna braća Miri Zlonogi kuću grade. BBB i Torcida na zajedničkom zadatku

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.