Slovenija u centru pažnje: koji je razlog što su naši susjedi dospjeli na naslovnice znanih i neznanih SVJETSKIH medija?

TO SU LIDERI I HEROJI EU!!! Na naslovnicama svih znanih i neznanih svjetskih medija našli su se Janez Janša, Tadeusz Morawiecki te Peter Fiala. Svijet bruji o neizmjerno hrabrom i humanom posjetu trojice europskih lidera Ukrajini. Slovenija je danas prepoznata u cijelom svijetu baš kao i Češka i Poljska.

Za to je zaslužan političar, bivši novinar Mladine koji je bio jedan od junaka i informacijskog rata sa JNA i stožernim političarem koji je uvelike pridonio osamostaljenju Slovenije, a danas je predsjednik Slovenske vlade koji pokušava u travnju osvojiti još jedan mandat. I zbog toga je zajedno s češkim i poljskim kolegama, Fialom i Morawieckim vlakom potegao u Kijev. Žele dati poodršku Ukrajini i Volodimir Zelenskom, a sve uz suport Ursule von der Leyen.

Na naslovnicama svih znanih i neznanih svjetskih medija Janša se je zajedno s poljskim i češkim premijerima našao na naslovnicama New York Timesa, CNN-a, The Guardiana...

Slovenija u centru pažnje: koji je razlog što su naši susjedi dospjeli na naslovnice znanih i neznanih SVJETSKIH medija? screenshot bild.de
15. 3. 2022

Janez Janša se je s premijerima Češke in Poljske otputovao danas vlakom u opsjednuti Kijev. Premijeri Češke, Poljske i Slovenije namjeravaju izraziti nedvosmislenu potporu Europske unije Ukrajini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlada Republike Slovenije (@gov.si)

 
Ali vijest je očito iznenadila svijet, jer svi pričaju o tome.

Na naslovnicama svih znanih i neznanih svjetskih medija

Janša se je zajedno s poljskim i češkim premijerima našao na naslovnicama New York Timesa, CNN-a, The Guardiana...

O slovenskem političaru su izvijestili i njemački Der Spiegel i Bild. 

Vijest su prenijeli i Euronews, britanski Reuters i The Independent, američki The Washington Post i U.S. News.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.