VIDEO: Škoro i Todorić u "Šumici" zapjevali: - "Sude mi" na velikoj fešti u Sesvetama u povodu 20. obljetnica mega albuma "Milo moje"

- Ti si u pravu! Otpjevat ćemo što si poželio, iako je moja ideja bila drukčija, kazao je prije neočekivanog dueta Škoro Todoriću! Hit večeri bio je dolazak u "Klub Šumica" Gazde, bivšeg najbogatijeg čovjeka države i čelnika Agrokora i to na samu pozornicu. Zamolio je popularnog pjevača da zajedno otpjevaju Škorin hit: "Sude mi"! Sve zabilježila Silvia Radelj na FB profilu.

Izuzevši Ivice Todorića, bilo je puno poznatih osoba iz javnog života poput Vanne Vrdoljak, Željka Bebeka, Mije Dimšić, Borisa Novkovića, Stjepana Lupina...

VIDEO: Škoro i Todorić u "Šumici" zapjevali: - "Sude mi" na velikoj fešti u Sesvetama u povodu 20. obljetnica mega albuma "Milo moje" Silvia Radelj screenshoot FB
6. 12. 2023

Miroslav Škoro odlučio se za reizdanje svoga najpoznatijeg albuma “Milo moje”! Odlučio je tako, jer upravo se navršava 20 godina njegova sjajna albuma. Predstavio ga je jučer kasno navečer u Klubu Šumica u Sesvetama. A kao dodatak sjajnom druženju, Škoro je predstavio i vina svoje vinarije 'Škoro', a potpisao je i ugovor o poslovnoj suradnji. 

Hit večeri bio je dolazak Ivice Todorića, bivšeg najbogatijeg čovjeka države i čelnika Agrokora i to na samo pozornicu. Zamolio je popularnog pjevača da zajedno otpjevaju Škorin hit: "Sude mi"!

Iako je i sam Škoro zazivao duet, njegova ideja nije bila da pjevaju "Sude mi".

Ti si u pravu - kazao mu je Škoro prije nego što su zapjevali. A kako to zvuči poslušajte u videu koji je snimila Silvia Radalj, marketing managerica u SMART Content 043, Bjelovarsko-bilogorskom vijesniku te ga objavila na svojem FB profilu.

Izuzevši Ivice Todorića, bilo je puno poznatih osoba iz javnog života poput Vanne Vrdoljak, Željka Bebeka, Mije Dimšić, Borisa Novkovića, Stjepana Lupina...

Kao dodatak sjajnom druženju, Škoro je predstavio i vina svoje vinarije ‘Škoro’, a potpisao je i ugovor o poslovnoj suradnji.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.