Želiš li vrući pomfrit? Od sada belgijska poslastica i iz automata i to vruća, ukusna i hrskava po cijeni od 19 kuna

Postavili su samoposlužni aparat za pomfrit, koji je već postao popularan među korisnicima društvenih mreža. Navali narode! Porcija vrućih, hrskavih i ukusnih krompirića stoji 19 kuna, a gotova je za 4,5 minute!

Želiš li vrući pomfrit? Od sada belgijska poslastica i iz automata i to vruća, ukusna i hrskava po cijeni od 19 kuna Facebook/Fud Snacks
11. 5. 2022

U travnju je u Orožnovoj ulici u Mariboru, u susjednoj Sloveniji, postavljen automat koji nudi pržene krumpiriće 24 sata dnevno. Možete ga pronaći i u trgovačkom centru Supernova Maribor. Za porciju ponfrita morate platiti dva i pol eura, a na njega se čeka 270 sekundi.

Krompirići u modernoj ambalaži

"Nekada... priča se da je oko 1970. godine, kada se u Mariboru otvorio prvi prozor na hodniku u Slovenskoj ulici i zaudarao na krumpir, tako ukusan i vruć, kasnije ih je bilo još nekoliko u gradu. Vjerojatno svi se sjećaju kao dijete kako je uživao u ovom krumpiru u gradu. Sada se krumpir vraća, u modernom ruhu i grad će opet dobiti krumpir", napisali su na profilu Fud Snacks prije otvaranja automata.
 

Kako ide proces? 

Proces je vrlo jednostavan. Umetnite sitniš u stroj, pritisnite gumb i pričekajte. U njega možete umetnuti kovanice od dva eura, jedan euro, 50, 20 i 10 centi. Također smo pronašli proces kupnje na TikToku. Ovaj video je podijelio alixandzoki i možete ga pogledati u nastavku.

@alixandzoki Super convenience! #frenchfries #mariborcenter #slovenija #slovenijatiktok #slovenia🇸🇮 #maribor #foryou ♬ BORN FOR THIS - Foxxi

Na Orožnovoj ulici možete birati između soli i kečapa ili se počastiti oboje. Kako stvari stoje, vrlo lako se može dogoditi kako će ovaj "lanac automata" uskoro osvanuti i u Hrvatskoj.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.