- "Ne bojim se suda, kao Rade Končar, pucaj mi u prsa”! Jednostavno su se sprdali s mojim djetetom"

ŠTO BISTE VI NAPRAVILI NA SEVERININOM MJESTU? Počelo suđenje Severini (optužena je za uhođenje i nametljivo ponašanje). Severina je nakon prvog ročišta komentirala suđenje, ali nije imala najljepše riječi...

- "Ne bojim se suda, kao Rade Končar, pucaj mi u prsa”! Jednostavno su se sprdali s mojim djetetom" Instagram/Severina
7. 11. 2023

Počelo je suđenje Severini. Optužena je za nametljivo ponašanje ili uhođenje bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordane Buljan Flander i Ljiljane Klinger, ravnateljice osnovne škole koju pohađa njezin sin Aleksandar. 51-godišnjakinja je ravnatelju škole navodno slala poruke uvredljivog sadržaja.

To se trebalo dogoditi krajem kolovoza 2020., prije nego što je Severina dobila podijeljeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom, prenosi 24ur.com.

Sadržaj izjava svjedoka i drugi dokazi koji će biti izvedeni u postupku neće biti poznati javnosti - odvjetnik poznate pjevačice zatražio je od suda da se postupak zatvori za javnost radi zaštite privatnosti njezina maloljetnog djeteta, na što sve strane su se složile.

Nakon prvog ročišta, Severina je komentirala suđenje. "Jednostavno su se sprdali s mojim djetetom. Ne znam što biste vi napravili da ste na mom mjestu. Ovo je situacija u kojoj umjesto da država zaštiti vas i vaše dijete, protiv mene su podnijeli prijavu zbog nametljivosti. Zašto "Budući da sam poslala privatnu poruku dvojici sudionika u procesu, odlučili su me ne blokirati. Spomenute gospođe su pažljivo pisale glavnoj državnoj tužiteljici i pitale kako postupiti u ovom slučaju", rekla je za  portal 24 sata.

I sada sam ja na sudu umjesto da se njih dvoje istražuju za te stvari protuzakonito dogovarali s vlastima na položajima. Njih dvoje su bili uključeni i u oduzimanje mog djeteta 20 mjeseci.

Moje prijave i prijave drugih žena, koje su obavili šutnjom leže u ladici Državnog odvjetnika i to je problem ove države. Ne osjećam se krivom ni po čemu i smatram da na mom mjestu trebaju biti dame od kojih sam jednu nazvao krivonoga baba, jer u Splitu imamo raznih izraza, ali po izjavama našeg predsjednika Milanovića koji ljude naziva raznim nadimcima... Ali ovo drugo, izblajhana plavuša, to je nešto što pripada kolokvijalnom govoru. Ne bojim se suda, kao Rade Končar, pucaj mi u prsa”, dodala je.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.