Saudijska Arabija zabranila ženama dolazak na koncert repera Nellyja

Reper Nelly u prosincu nastupa pred publikom u Saudijskoj Arabiji, ali isključivo muškarcima. Ženama je zabranjena kupnja karata.

Saudijska Arabija zabranila ženama dolazak na koncert repera Nellyja derrtymo/Instagram
22. 11. 2017

Saudijska Arabija je poznata kao zemlja u kojoj žene imaju minimalna prava, stoga zabrana dolaska žena na koncert poznatoga repera, nikoga nije pretjerano začudila. Karte će biti dostupne isključivo muškarcima, a cijene sežu i do 120 dolara.

Nakon Tobyja Keitha, Nelly će biti drugi ''veliki'' američki zabavljač, koji će nastupati u Saudijskoj Arabiji ove godine. Keith je nastupao na prvom javnom koncertu u toj zemlji, još davne 1990 godine. No, prije koncerta je dobio striktne zabrane o pjevanju pjesama o alkoholu i "travi". Za '''Atlantic'' je  izjavio da mu je stoga bilo ostalo četiri-pet poznatijih pjesama, koje je mogao pjevati.

S obzirom na tekstove Nellyjevih pjesama, teško će se naći dovoljno onih koje bi odgovarale vlastima Saudijske Arabije. Također, reper na koncertima nerijetko skida odjeću sa sebe pa će biti zanimljivo vidjeti što je pripremio za svoj arapski koncert.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.