Raspada se DP, nakon Škore i Žepine koji odustaju i profesor Miroslav Dorešić, bivši doministar se ispisao

Prof. Miroslav Dorešić, istaknuti član Domovinskog pokreta, jedan od najvećih entuzijasta, volonter par excellance  i bivši doministar Prosvjete u Vladi HDZ-a podnio je neopozivu ostavku i zatražio ispisnicu iz Domovinskog pokreta. Očito da nema kraja osipanju Domovinskog pokreta kojeg su loši trendovi načeli već samo koji mjesec nakon parlamentarnih izbora kad su ga među prvima napustili Vrkljan i Vidović-Krišto. Potom su se počele raspadati gradske i općinske organizacije, splitska i istarska, a na kraju je i sam šef se zahvalio na najvažnijoj dužnosti u stranci koja je dobar dio vremena nosila i njegovo ime.

Prof. Miroslav Dorešić napisao je svoje razloge odustajanja: - Od proklamiranih 5 bitnih točaka iz Škorine najave iz lipnja 2019. godine ništa nije ostvareno, a sada, bez njega, postaje totalno neizgledno. Izborni zakon se trebao promijeniti, nestati duopol...

Raspada se DP, nakon Škore i Žepine koji odustaju i profesor Miroslav Dorešić, bivši doministar se ispisao Igor Stažić
21. 7. 2021

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.