Premlaćena tinedžerica je heroj i nek' mi se jave njeni roditelji i dobiti će značajnu nagradu za hrabro ponašanje svoje kćeri

Damir Vanđelić obećao nagradu roditeljima! O nasilniku iz tramvaja koji je izudarao 22. godišnju djevojku, a i maloljetnicu koja joj je priskočila u pomoć napisao je: - Neka mi se u jave njezini roditelji i dobit će značajnu nagradu za hrabro ponašanje svoje kćeri.

Pri tome je poručio da njena obitelj treba biti ponosna na nju, a preporuča muškarcima koji su to nijemo promatrali HORMONSKU TERAPIJU.

Premlaćena tinedžerica je heroj i nek' mi se jave njeni roditelji i dobiti će značajnu nagradu za hrabro ponašanje svoje kćeri PU zagrebačka / nadzorna kamera
13. 1. 2024

- Izgradimo kulturu ponosa i srama, napisao je Damir Vanđelić zgrožen nasiljem u zagrebačkom tramvaju gdje su dvije mlade djevojke bile žrtvom 46. godišnjeg zlostavljača. Dodao je:
- Maloljetnica koja je nakon fizičkog napada na 22-godišnjakinju pokušala intervenirati, dobila dva udarca u glavu od 46-godišnjeg “muškarca” pa izbačena iz tramvaja, za mene je heroj i treba na to biti ponosna.
Ako je bilo muškaraca koji su to gledali sa strane, preporučujem hormonsku terapiju i da drugi puta naprave pravu stvar te zaustave nasilje nad slabijima, osobito maloljetnima.
Napomena: Neka mi se u inbox jave njezini roditelji i dobit će značajnu nagradu za hrabro ponašanje svoje kćeri.

Kako je ranije policija javila srednjovječni muškarac prvo je došao u verbalni sukob s prisutnim putnicima pri čemu je na njih vikao govoreći im pogrdne riječi da bi potom oštećenu 22-godišnjakinju, u namjeri da je tjelesno ozlijedi.

- Na neprikladno ponašanje, u namjeri da ga zaustavi u tome, upozorila ga je jedna od putnica u tramvaju, maloljetnica, nakon čega joj je osumnjičeni prišao te u namjeri da ju tjelesno ozlijedi, dvaput udario u lice pri čemu joj je oštetio i naočale. Nakon što se na tramvajskoj stanici tramvaj zaustavio, rukama je gurnuo maloljetnicu uslijed čega je ona pala na ulicu gdje joj je potom prišao, uzeo mobitel iz ruku te u namjeri da ga ošteti, bacio u izlog. Uslijed događaja, maloljetnica je lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Materijalna šteta iznosi oko 500 eura - izvjestila je policija.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.