Najmlađi pobjednik Tour the Francea ljubi i dok bicikl vozi, a pogledajte Gaju i Tjašu u badićima

Instagram pregled: Tadej Pogačar, slovenski biciklist ne čeka da bi pokazao da voli, Gaja i Tjaša u seksi kupaćim kostimima i s isklesanim tijelima. Valja pogledati naše susjede u morskom elementu.
 

Najmlađi pobjednik Tour the Francea ljubi i dok bicikl vozi, a pogledajte Gaju i Tjašu u badićima IG: @tadejpogacar
7. 2. 2022
Tjaša iz vrućih muških snova vraća nadu u bolje dane
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by(@tjasa.kr)

Ups, kasnimo na Beach Project 2022? Tjaša Kramarič, finalistica showa Dream Men 2021., podsjetila je da se bliži vrijeme kupaćih kostima. U što je teško povjerovati kada vani još uvijek vidimo snijeg, ali ipak: "Onog trenutka kada se počnemo fokusirati na sebe, stvari sjedaju na svoje mjesto", piše Tjaša. Divlje seksi fotografija koju je snimio Žak Janković.
 

Raiven o pomenu besed

Znate li onu vrstu ljudi koji puno pričaju, a manje govore? Jesmo li doista toliko navikli na buku da nam tišina smeta? Jesu li na društvenim mrežama naučili da će te svi zaboraviti ako zašutiš na trenutak? Kako nas je to natjeralo na razmišljanje, dobra je ideja pročitati cijeli post glazbenice Raiven, koja je napisala:

“Nedavno sam sjedila u tišini na kauču sa svojim terapeutom i osjećala sam strašnu tjeskobu. Pročitala sam naslove svih knjiga koje je spremio na police već barem deset puta i stvarno nisam više pronašla način da se omesti kako bih mogla opušteno sjediti u tišini s njim. Odjednom sam ispalio da nešto kažem jer mi je postalo krajnje neugodno. A on mi je rekao: "Hoćeš li radije nešto reći, iako ti nemam što reći?" Često se to pitam kada moram nešto napisati ispod slike na Instagramu."

Kolesarski poljub
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tadej Pogačar (@tadejpogacar)

Dani postaju sve naklonjeniji biciklizmu, ali ipak ne preporučamo da pokušavate raditi to što rade Tadej Pogačar i Urška Žigart. Čak i ako se osjećate potpuno samopouzdano na svom biciklističkom putu, takve avanture mogu brzo završiti s izgrebanim koljenima. Inače – vrhunska fotografija, uz koju je Tadej napisao: “Uvijek je vrijeme za malo zabave”.

Tudi Gaja v kopalkah
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A J A (@gajaprestor)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.