Krv nije voda: Poznata mama i slavna kći zajedno poziraju u seksi sandalama!

Popularne holivudske plavuše obaraju s nogu! Simpatična kći Kate Hudson, glamurozna zvijezda koja ide stopama svoje jednako simpatične majke Goldie Hawn, a sada se zajedno pojavljuju u modnoj kampanji cipela Stuarta Weitzmana.

Krv nije voda: Poznata mama i slavna kći zajedno poziraju u seksi sandalama! Promocijsko gradivo
16. 3. 2022

 
Riječ je o Kate Hudson i Goldie Hawn, koje su ispred objektiva američkog majstora luksuzne obuće nosile seksi sandale

– prve crvene, druge bijele.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

"Moja majka mi je oduvijek bila inspiracija i na mnogo je načina temelj svih mojih vrijednosti. Nema sumnje da sam naslijedila njenu ljubav prema životu i sve ono što on donosi, velike i male stvari", rekla je Kate Hudson u promotivnom tekstu za kompaniju u kojoj je dugo vremena i ambasadorica tvrtke.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STUART WEITZMAN (@stuartweitzman)

"Imam poseban dio ormara dizajniran samo za njihove cipele, pa možete zamisliti koliko sam bila uzbuđena zbog nastupa u kampanji", priznala je 76-godišnja glumica i dodala: "Čak i više od toga, bilo mi je drago Mogla bih preživjeti dan sa svojom kćeri. Gledanje njezinog sjaja uvijek mi donese toliko radosti. "

Kate i Goldie nisu prvi par majki i kćeri u kampanji Stuarta Weitzmana: prošle godine brend su predstavljale teniska zvijezda Serena Williams i njezina mališanka Olympia Ohanian nizom simpatičnih fotografija.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STUART WEITZMAN (@stuartweitzman)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.