Pospremio bi ih davno u zatvor, no glavni su krivci vlasnici dijela medija koji su me zajedno s Hadezeovcima zaustavili te učinili sve da osiguraju još jedan mandat kriminalnoj organizaciji

Mediji su uz Hadezeovce najviše krivi što postoje HDZ kokošari! Nemilice pljačkaju državu i ostaju na vlasti!

Teške optužbe europarlamentarca koji tvrdi kako je davno nudio sustav u kojem bi ovakvi HDZ kriminalci kokošari već odavno ležali po zatvorima, a sva imovina bi im bila oduzeta.

Mainstream mediji, uz sam HDZ-a, najveći su kočničari promjena i zaštitnici kriminalne organizacije čiji članovi desetljećima pljačkaju Hrvatsku.

Jesu li mainstream mediji krivi što Mislav Kolakušić nije dobio priliku da bandite pospremi iz rešetaka?

Pospremio bi ih davno u zatvor, no glavni su krivci vlasnici dijela medija koji su me zajedno s Hadezeovcima zaustavili te učinili sve da osiguraju još jedan mandat kriminalnoj organizaciji Bojan Haron Markičević
30. 8. 2022

Evo što je objavila FB stranica jednog od naših najaktivnijih zastupnika u Europarlamentu:

- Mislav Kolakušić je nudio da ovakve bezočne kriminalce koji su gotovo svi odreda članovi HDZ-a počisti za nekoliko mjeseci. I nema sumnje da bi ih počistio. To je znao HDZ i to su znali vlasnici dijela medija koji su učinili sve da osiguraju još jedan mandat kriminalne organizacije. Kao posljedicu imamo to da polupismeni kokošari iz vladajuće stranke grabe milijarde kuna javnog novca.
Ovakav kriminal i dalje se može počistiti za nekoliko mjeseci, ali građani moraju to htjeti. U suprotnom, pljačka će se nastaviti unedogled, ali će građanima biti drastično lošije nego što je to danas.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.