Pogledajte ovog majstora: vozio se biciklom po gradu, a na glavi nosio 40 kilograma tereta...

ČUDESNI VIDEO: Vožnja s hladnjakom od 40 kg na glavi! Ovo je ravnoteža kakvu niste mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

Pogledajte ovog majstora: vozio se biciklom po gradu, a na glavi nosio 40 kilograma tereta... TikTok
3. 11. 2023

Nedavno je na platformi TikTok pojavio se snimak koji ruši sve granice ravnoteže. Prikazuje mladića kako vozi bicikl ulicama Chicaga.

Ne bi bilo ništa neobično da na glavi samouvjereno nosi i veliki hladnjak.

Da, dobro ste čuli. Biciklist koji ima više nego očito nezemaljsku ravnotežu bezbrižno juri ulicom, a prije toga je na glavu zakačio hladnjak koji mu unatoč težini ne remeti ravnotežu.

@howtofitnessmemes Normal biker in NYC😬 #viral #explore #foryou #fy #fürdichpage #foryoupage #howtofitnessmemes @Michael Sutarov ♬ Originalton - Howtofitnessmemes

Video koji je još u kolovozu objavio TikTok korisnik michaelsutarov u trenu je postao viralan, a ljudi se pitaju kako je to uopće moguće. Očekivano, mladić je dobio veliko divljenje i poštovanje. Kako ne bi?! Znate li još nekoga tko bi uspio tako vrhunski voziti bicikl po cesti s hladnjakom od 40 kg na glavi?

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.