TikTok snimak iz lifta postao viralan: "Svi misle da je to zastrašujuće, a za nas Balkance to je normalno"

Snimku iz balkanskog lifta na TikToku je pogledalo već više od osam milijuna ljudi, a razlog viralnosti je nepostojanje vrata i zastrašujući zvuk penjanja kabine lifta.

TikTok snimak iz lifta postao viralan: "Svi misle da je to zastrašujuće, a za nas Balkance to je normalno" TikTok PrinstCreen/Trap Luka
9. 2. 2024

Mladić koji se zove Trap Luka na TikToku je objavio video koji pokazuje kako izgleda njegova svakodnevna vožnja liftom. Stari, dotrajali i reklo bi se jedva radni lift u trenu je postao viralni hit na TikToku, o čemu svjedoči i broj pregleda. Video je već pogledalo više od osam milijuna ljudi.

@trapluka

♬ original sound - Trapluka

Groza za vse razen za Balkance

V komentarjih, ki so se pojavili pod Lukovim posnetkom, so sledilci kar tekmovali, kdo bo pustil najbolj izviren komentar.

"Na Balkanu dvigalo stoji, stavba pa se premika", "To je klasično dvigalo v balkanski stavbi", "Vsem, razen Balkancem, se to zdi dvigalo iz grozljivke", so bili le nekateri od komentarjev pod posnetkom.

https://www.metropolitan.si/trendi/zivali/je-to-res-najbolj-ganljiv-pasji-film-v-zgodovini-dolg-je-uro-in-pol-boli-pa-za-vedno/

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.