Rimac će nakon automobila s Bugattijem krenuti u još jedan veliki pothvat u Dubaiju...

GALERIJA: SJAJNE RIMČEVE ZGRADE  U UAE! Čuvena francuska tvrtka u vlasništvu Nijemaca, kojoj je na čelu Hrvat, već je dizajnirala mnoge automobile, ali sada će se po prvi put uhvatiti u koštac s nečim ovako velikim, s građevinom!
 

Rimac će nakon automobila s Bugattijem krenuti u još jedan veliki pothvat u Dubaiju... Bugatti
31. 5. 2023

Najprestižniji francuski brend, zajedno s arhitektom Muhammadom Bin Ghattijem, otkrio je svoj arhitektonski prvijenac. Arhitektonski pothvat, nazvan Bugatti Residences, bit će izgrađen u Dubaiju - ali gdje drugdje.

Unikatni tlorisi

Kompleks koji oduzima dah nalazit će se u središtu poslovnog centra Dubaija, a sastojat će se od 11 luksuznih stanova na najvišem katu, a ispod njih 171 vila, kako su investitori nazvali stanove u ovoj zgradi. Svaka stambena jedinica imat će jedinstven tlocrt i balkon zbog posebnog arhitektonskog rješenja zgrade.

Bo kaj manjkalo?

 
Stambeni kompleks sadržavat će i bazen za koji su arhitekti bili inspirirani francuskom rivijerom, bazen za masažu, wellness centar, fitness centar te autolift koji će moći dizati bugattije i druge grješno skupe automobile u more. domovi stanovnika.

Navdih

Arhitekt Bin Ghatti rekao je da je bio fasciniran automobilskom i zrakoplovnom industrijom od malih nogu i da je uvijek sanjao o primjeni njihove filozofije u arhitekturi. Ako ovaj projekt bude uspješan, možda će opet moći ostvariti svoj san, jer je Bugatti naglasio da je ovo "tek prvi" projekt takve vrste.

Pored automobila sad stižu i stambene zgrade

U prošlosti je brend krenuo i s dizajnom manjih i nešto većih artikala. Tako možete kupiti Bugatti slavinu za vodu ili podrezati bradu Bugatti aparatom za brijanje. Imaju i vlastiti hladnjak i naravno nešto ručnih satova.
 

Fotografije: promocijsko gradivo

Preberite še: 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.