PEVEX, Coca Colax, i oni zbilja misle da sve to mogu, da takav "falsifikat" mogu progurati, da promijene samo jedno slovo, da su bogovi...!

VIDEO: Zdravko i Višnja Pevec EKSKLUZIVNO govore ZA START da će one koji su mu preuzeli tvrtku skupo platiti i neovlašteno i protuzakonito korištenje njihova imena i brenda!

- Promijene jedno slovo i misle da su riješili problem. Ma zamislite molim vas da to probaju napraviti u SAD-u s Coca Cola brendom, da umjesto zadnjeg slova a stave x, da pri tome ne promjene ni crvenu boju, ni fontove, da se prave grbavi. Natjerat ću ih na pregovore, inače će pretrpjeti nezamislivu štetu!

Zdravko Pevec veli kako u Pevexu misle da mogu ušutkat sve medije i imati pod kontrolom sve suce, e grdo se varaju. Znam da će pokušati braniti neobranjivo, znam da će pokušati ići žalbom na Upravni sud, al' ovo im je NEMOGUĆA MISIJA.

Tako što da naprave u Sjedinjenim Državama ili bilo gdje u civiliziranoj Europi pošteno bi im narušilo ugled, možda bi im ne samo oduzeli pravo na korištenje žiga i imena, već bi i kaznili milijunskim iznosima, čak i zabranili sve gospodarske aktivnosti.

PEVEX, Coca Colax, i oni zbilja misle da sve to mogu, da takav "falsifikat" mogu progurati, da promijene samo jedno slovo, da su bogovi...! Borut Černelić / Start
14. 9. 2022

EKSKLUZIVNO: PEVEX mora iznova mijenjati ime!!! Tvrdi to Zdravko Pevec kojem je usvojena tužba od strane Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo protiv nezakonitog korištenja imena i žiga kojeg je njegova obitelj davno zaštitila.

Pavao Vujnovac, Mario Radić, Jurica Lovrinčević..., ne smiju koristiti ime PEVEX!!! Nakon što su bili "prisiljeni" odustati od imena "Pevec" sad im je Zavod za intelektualno vlasništvo RH naredio i zabranu korištenja imena PEVEX! Ipak ovo nije još pravomoćno rješenje, jer imaju se pravo žaliti Upravnom sudu čija je ipak zadnja.

Državni zavod za intelektulano vlasništvo središnje je mjesto koja regulira pravo na korištenje imena, žigova, brendova... i daleko su najpotkovaniji i najosposobljeniji za donošenje odluka iz ove domene. U ovom slučaju odista treba imati petlje a ne srušiti ime Pevex i ne prihvatiti tužbu koju im je uputila obitelj Pevec. DZIV je tako donio odluku o zabrani korištenja imena i žiga Pevex jer u najmanju ruku krši pravila te neodoljivo asocira na ime, a i na tvrtku koja je nekada bila u vlasništvu obitelji Pevec koji su i zaštitili verbalno i figurativno žig.

Bilo kako bilo, za prave poznavatelje intelektualnog vlasništva bit će pravi poduhvat ukoliko Vujnovac, Radić. Lovrinčević § Co. uspiju zadržati postojeće ime Pevex. Ne bez razloga Zdravko Pevec navodi primjer Coca Cola brenda i tvrdi kako bi tako svaka budala mogla izmjenom samo jednog slova "preoteti" ime u koje su ugrađeni nevjerojatni resursi, godine rada, povjerenje, novac...

EKSKLUZIVNO: PEVEX mora iznova mijenjati ime!!! - Senzacionalni obrat u poslovnom životu Višnje i Zdravka Peveca. Pavao Vujnovac, Mario Radić, Jurica Lovrinčević..., ne smiju koristiti ime PEVEX!!! Nakon što su bili "prisiljeni" odustati od imena "Pevec" sad im je Zavod za intelektualno vlasništvo RH naredio i zabranu korištenja imena PEVEX!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.