Pevex uzvraća udarac Google oglasima, pokriva štetu koju im je donio pravorijek Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo

PEVEX EXPRESS REAKCIJA - Na istinu uzvratili plaćenim oglasima i marketingom!

Iz kompanije Pevex munjevito su reagirali i objavu odluke DZIV-a u Startu "pokrpali" oglasima na Googlu za što su "istresli" pozamašan iznos.

Dovitljivo, zanimljivo rješenja "kupovanja istine" i demantiranje odluke državnih institucija i medija.

Obitelj Pevec poput ptice feniks, a ovo je reakcija Pevexa! Višnja i Zdravko Pevec kukuriču iz sveg glasa, jer dobili su spor protiv tajkuna koju su im preuzeli tvrtku iz stečaja.

Pevex uzvraća udarac Google oglasima, pokriva štetu koju im je donio pravorijek Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo Start / pevex screenshoot
12. 9. 2022

Dovitljivo, zanimljivo rješenja "kupovanja istine" i demantiranje odluke državnih institucija i medija.

Obitelj Pevec poput ptice feniks, a ovo je reakcija Peveksa! Višnja i Zdravko Pevec kukuriču iz sveg glasa, jer dobili su spor protiv tajkuna koju su im preuzeli tvrtku iz stečaja.

Senzacionalni obrat u poslovnom životu Višnje i Zdravka Peveca. Pavao Vujnovac, Mario Radić, Jurica Lovrinčević..., ne smiju koristiti ime PEVEX!!! Nakon što su bili "prisiljeni" odustati od imena "Pevec" sad im je Zavod za intelektualno vlasništvo RH naredio i zabranu korištenja imena PEVEX!

EKSKLUZIVNO: PEVEX mora iznova mijenjati ime!!!
Bili su u totalnom knock downu, a sad ne samo da su na nogama, nego su na dobrom putu da ostvare zadovoljštinu te da masno naplate bespravno korištenje žiga i imena koje neodoljivo podsjeća na njihovo ime, žig i registraciju. I ne samo to!
- Dajem sve od sebe da ispravim nepravdu koja nam je nanesena! Nezakonito nam je oduzeto sve, ama baš sve ! Kao što je svima poznato, kriminal nad društvenim vlasništvom bio je praksa, a ni novokomponirani "poduzentnici danas ne prezaju otimati ovaj put privatno vlasništvo.
Zanimljivo je kako Zdravko Pevec neće na tome stati i kako će poduzeti sve potrebne radnje da bi se nepravda koja je učinjena nad njime, njegovom obitelji i tvrtkom ispravila, a ne isključuje i zahtjev za povratom izgubljene dobiti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.