Nikako stati pred oltar, Mrle iz Leta 3 u vezi je s hrvatskom pjevačicom već 12 godina, a već su nekoliko puta otkazali svadbu

Damir Martinović - Mrle i Ivanka Mazurkijević jedan su od najzanimljivijih parova hrvatske estrade, iako nisu previše medijski eksponirani. Nakon HDZ-ove pobjede u Gorici odmah su dobili otkaz i što im je preostalo nego fino se rugati vlasti.

Nikako stati pred oltar, Mrle iz Leta 3 u vezi je s hrvatskom pjevačicom već 12 godina, a već su nekoliko puta otkazali svadbu Instragram/mrle.let3
15. 2. 2023

U vezi su 12 godina, a zajedno imaju kćer Evu rođenu 2011., no nekako im nikako ne uspijeva stati pred oltar Mazurkijević je bio i na ovogodišnjoj Dori, hrvatskom izboru za Eurosong, gdje je bodrila svog partnera i njegove kolege. 3. razred pripremio je pjesmu u svom stilu "Mama ŠČ!" i impresionirali publiku i žiri jer su dobili najviše glasova, te će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjoj priredbi koja će se održati u Liverpoolu.

Mazurkijević je za Dnevnik.hr ispričala kako je upoznala svog partnera: "Upoznali smo se na koncertima u Klubu 100 koje sam ja organizirala jer sam bila voditeljica programa. Nakon HDZ-ove pobjede u Gorici odmah smo dobili otkaz, a zadnji nastup bio je 'Kiklop' Ivice Buljana. Provokativna i snažna predstava koja mi je uzburkala usnule srčane zaliske. Tamo je iz pepela rođena Eva. Prva žena", rekla je tada. "Da, iz pepela, i super smo prošli. Iz pepela stvorila je Evu i puno odlične glazbe. Eva provodi puno vremena s nama, ali samo u projektu za Rainy Revelers, jer je tamo sudjelovala. Ima prekrasan glas i savršen joj je ritam", pohvalio je ponosni otac kći.

Par je svoju ljubav planirao službeno "zapečatiti" na otoku San Marino kod Novog Vinodolskog 2021. godine, ali su to morali otkazati jer je Ivanka bila pozitivna na koronavirus. Par je već nekoliko puta otkazivao vjenčanje zbog ovakvih ili onakvih zadrški.

"Kada ti svemir kaže da ti nije vrijeme ili da kasniš, kako god to nazvali, onda se prepusti sudbini. Sada ova nova pjesma, ljubav se budi," je za revijo IN kazala Mazurkijevićeva.

Damir Martinović - Mrle,  basist i jedan od osnivača grupe Let 3, bio je u braku s Jelenom Germuth s kojom ima kćer Rožu, a Eva je Ivankino jedino dijete.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.