Kakav spektakl u Splitu - Simple Minds posve besplatno sviraju u čast Svetoga Duje na Žnanju 5. svibnja

Koncert škotske grupe bit će vrhunac spektakla na Žnanju i proslave Dana grada Splita, a organizatori očekuju da će posjetom bar malo približiti posebnom događanju na jednoj od naših najljepših plaža kada je 1998. Split pohodio Sveti otac Ivan Pavao II

Kakav spektakl u Splitu - Simple Minds posve besplatno sviraju u čast Svetoga Duje na Žnanju 5. svibnja sm
1. 5. 2018

“Obožavamo Hrvatsku i uvijek se jako veselimo koncertima u vašoj zemlji. Split je grad kojim otvaramo našu ljetnu turneju, a za nas je velika čast svaki novi susret s hrvatskim fanovima. Očekuje nas još jedno nezaboravno druženje i glazbeno putovanje kroz sve ono što smo stvarali posljednjih 40 godina“, kaže Jim Kerr, pjevač grupe Simple Minds, ususret dolasku u Split.

Koncert pod nazivom Žnjan za sve, u organizaciji Grada Splita i tvrtke MPG Live, održava se u čast blagdana Svetog Duje i Dana grada. Bit će to još jedno veliko događanje na kultnoj splitskoj plaži koja će uskoro dobiti novo i moderno ruho te brojne atraktivne sadržaje, a koja je poznata po povijesnim događajima. Naime, 1998. godine Sveti otac Ivana Pavao II posjetio je Split, a na Žnjanu se tada okupilo gotovo pola milijuna vjernika. Ljubitelji elektroničke glazbe 2011. godine su imali jedinstvenu priliku uživati u nezaboravnom koncertu mega svjetske zvijezde Davida Guette,  a u velikom spektaklu uživalo je oko 10 000 njegovih obožavatelja. Koncert grupe Simple Minds najavljuje novi život plaže Žnjan koja će i u narednim godinama zasigurno ugostiti još brojne svjetske glazbene zvijezde ali druga velika kulturna i sportska događanja.
Iako će svi zaljubljenici kultnog benda u omiljenim pjesmama moći uživati besplatno, za sve one koji žele malo intimniji prostor i koji žele izbjeći veliku gužvu na ulazu, od sutra u prodaju kreću VIP i Golden Circle ulaznice. Ograničeni broj od 250 VIP ulaznica moći će se osigurati po cijeni od 399 kuna i to od sutra, 11. travnja pa sve do 30. travnja, kada će cijena porasti na 499 kuna. Ulaznice Golden Circle koje omogućuju boravak u takozvanom fan pitu smještenom odmah uz pozornicu, također kreću u prodaju od sutra i to po cijeni od 160 kuna.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.