"O kalkulantu Škori - šampionu izbornih poraza", HDZ teškom artiljerijom po lideru oporbe

Branko Bačić: - Kandidatura g. Miroslava Škore za gradonačelnika Zagreb? Očito je odlučio upotpuniti kolekciju izgubljenih izbora. Izgubio je izbore za gradonačelnika Osijeka, za predsjednika RH - na kojima je tvrdio da će „pobijediti u 1. krugu“, za Sabor RH… pa je odlučio doživjeti poraz i na ovim lokalnim izborima. Na službenoj FB stranici HDZ osvano je danas novi teški napad na popularnog pjevača i lidera oporbe, ni manje ni više nego od potpredsjednika HDZ-a i njihova šefa kluba zastupnika u Saboru.

"O kalkulantu Škori - šampionu izbornih poraza", HDZ teškom artiljerijom po lideru oporbe HDZ FB
4. 3. 2021

Dan prije iznenadne smrti g. Milana Bandića Domovinski pokret je najavljivao da će odluku o tome hoće li uopće imati kandidata u glavnom gradu donijeti za 2 ili čak 3 tjedna, nakon što provedu veliku anketu, ali onda - nagla promjena. Tako reći dan poslije smrti ZG gradonačelnika počeli su gorljivo širiti informaciju da će se kandidirati upravo - Škoro. To govori o njegovom, bit ću blag, kalkulantskom pristupu. Pozicija našeg Davor Filipović
ostala je ista: kandidirali smo ga jer Zagrebu treba čovjek koji zna odgovoriti na izazove 21. stoljeća - od konsolidacije gradskih financija do realizacije razvojno-socijalnih projekata uz učinkovito povlačenje sredstava.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.