Njih ste najviše čitali, lajkali, komentirali, dijelili, oni su bili najzapaženiji Startovi junaci u 2023. godini

ODABERITE!!! Tko je po Vama START LICE 2023.?

Profesorica Tamara Šoić braneći kolegu Profesora dobila je sveukupno 4 milijuna lajkova, bivši sudac Mislav Kolakušić kroz cijelu je godinu zaradio Vaših približno 15 milijuna lajkova, Martina Filjak, čuvena pijanistica, koja je svirala na najslavnijim pozornicama svijeta, dobila je najviše Vaše pažnje iz svijeta kulture, skromna umirovljenica Anđelka Mustapić samo u dvije objave prikupila je 2 milijuna fanova, a poduzetnik i zatvorenik Zdravko Pevec, koji je opet kukuriknuo, dovinuo se u 2023. u Startu do 5 milijuna korisnika. ONI SU NAŠI JUNACI 2023.

Njih ste najviše čitali, lajkali, komentirali, dijelili, oni su bili najzapaženiji Startovi junaci u 2023. godini Infografika Start
31. 12. 2023

Tko će biti STARTOV JUNAK 2023. odlučit ćete Vi. Mi smo izdvojili njih petero koji su u protekloj 2023. godini na stranicama starta izazvali najviše Vaše pažnje. Ako je suditi prema čitanosti objava, angažiranosti na Facebook stranici Starta onda su Martina Filjak, Anđelka Mustapić, Tamara Šoić, Mislav Kolakušić i Zdravko Pevec bili uvjerljivo najpopularniji.

Kako je izbor osobe godine STARTA ipak ponajprije u Vašim rukama tako bi voljeli da svojim glasovima u komentarima presudite tko je taj.

Puno Vam hvala na čitanju u 2023. i obećajmo kako ćemo do Vas doći u još većim valovima. Za nas je 2024. godina izazova u kojoj ćemo Vam se predstaviti i s jednim posve novim medijskim ostvarenjem, platformom koja bi nas sve mogla dodatno razveseliti svojom angažiranošću i moći.

Čitamo se i gledamo i nadalje. Želimo Vam blagoslovljene blagdane i sretnu novu 2024. godinu.

VAŠ START!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.