Ni prosvijećeni vakser Zekanović, baš kao ni Miroslav Škoro, nije dao svoj potpis za opoziv ministra Darka Horvata

Političar prevrtljivac još jednom drži štangu HDZ-u, bar za sada. I on nije potpisao za opoziv ministra Darka Horvata. Nije Miroslav Škoro jedini od oporbenih političara koji nije dao pismenu potporu Anki Mrak Taritaš. Šefica Glasa i bivša ministrica graditeljstva prikupila je i više nego dvostruko potrebnih glasova za saborsku raspravu o smjenjivanju (ne)sposobnog ministra.

Ni prosvijećeni vakser Zekanović, baš kao ni Miroslav Škoro, nije dao svoj potpis za opoziv ministra Darka Horvata Screnshoot HRT
28. 1. 2022

Foto: Screenshot HRT

Anka Mrak Taritaš predala je danas Gordanu Jandrokoviću popis svih onih zastupnika koji traže smjenu (ne)sposobnog ministra. Oštrom oko nije promaklo kako na popisu nema jednog od bivših lidera oporbe, bivšeg čelnika Domovinskog pokreta, Miroslava Škore, a jednako tako ni Hrvoja Zekanovića koji je nedavno izbačen iz stranke Suverenisti zbog ne poštivanja stranačke stege. Kao što je poznato, suprotno stranačkim stavovima dao je za pravo "HDZ-ovoj vakserskoj agendi". Nezavisni saborski zastupnik, bivši predsjednik i bivši član stranke Hrvatskih suverenista priklonio se Stožeru i mjerama, posebno naglašavajući kako svi oni koji se ne cijepe su u kategoriji ravnozemljaša. U TV emisiju donio je i Globus kako bi sve protivnike cijepljenja uvjerio u svoje svjetonazore. 

https://www.facebook.com/AnkaJeMrak/posts/471935381005484

Usprkos svemu, bivša ministrica graditeljstva iznimno je ponosna. Kazala je: 

- Saborska oporba je složna! Imamo dva puta više potrebnih potpisa za smjenu Darka Horvata, ministra graditeljstva, koji već punih 680 dana ne čini ništa. U Saboru su održali konferenciju za medije na kojoj su poručili - premijer je na potezu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.