Nevjerojatno koliko Ana Roš plaća za jedan jedini krumpir

Budući da uzgoj krumpira zahtijeva puno rada, cijena je dosta visoka. Dobavljač je odredio cijenu od jednog eura za jedan krumpir. Ana je cijenu prihvatila bez prigovora.

"Zato Hiše Franko na jelovniku ima krumpir za jedan euro. Vjerujem da vrijednost tog krumpira, okus tog krumpira, nadilazi svaki komad ribe, mesa, dagnji, kamenica i kavijara", dodala je Ana Roš.

Nevjerojatno koliko Ana Roš plaća za jedan jedini krumpir Aleksandra Saša Prelesnik
27. 9. 2023

Vrhunska "chefica" Ana Roš, udana Stojan, gostovala je u kolovozu na događanju Bled Strategic Forum. Tamo su je upitali kakav će biti jelovnik budućnosti. U odgovoru na ovo pitanje ispričala je kako je za jedan krumpir spremna platiti jedan euro, au objavljenom videu Ana kaže da vrijednost povrća može biti puno veća nego što mislimo. Na Šentviškoj visoravni zatekla je mladog poljoprivrednika koji se može pohvaliti diplomom matematičara. On i njegova djevojka odlučili su odustati od života u Ljubljani i vratiti se korijenima. Mladić je tada došao do Ane Roš i ponudio joj suradnju, što je ona prihvatila.

Mladić vlastitim rukama i bez strojeva uzgaja krumpir. Rekao je i da je zbog ograničene težine od 40 grama morao zaustaviti rast krumpira. Upravo iz tih razloga odredio je cijenu od jednog eura za jedan krumpir. Ana je ovu cijenu prihvatila bez prigovora. "Zato Hiše Franko na jelovniku ima krumpir za jedan euro. Vjerujem da vrijednost tog krumpira, okus tog krumpira, nadilazi svaki komad ribe, mesa, dagnji, kamenica i kavijara", dodala je Ana Roš.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.