Savjet za 2022.: Zapamtite da je um svemira moćniji od vašeg, divite se životu ma kakav on bio

Danas razmislite o tome što ste postigli, na čemu možete biti zahvalni, što nije bilo, a što je dobri. Divite se kako vas život vodi na tom putu i poželite si sve što vam nova godina nudi. Neka prijelaz na novo bude što bolji. Želimo vam da u novoj godini što prije naučite i otkrijete sve tajne života. Iznad svega, puno radosti i otvorenosti za NOVO.

Savjet za 2022.: Zapamtite da je um svemira moćniji od vašeg, divite se životu ma kakav on bio Khusen Rustamov / Pixabay
23. 1. 2022

Možda vam se ne sviđa uvijek kako se stvari odvijaju tijekom godine. Zapamtite, um svemira je veći od vašeg. Da ponekad ne znate što "ima iza sebe", ali s vremenom će sve dobiti svoju svrhu. Zato budite bezbrižni i vjerujte i tražite smisao svakog događaja. Također, uvijek budite svjesni svoje odgovornosti i prednosti. Kad vam se nešto u životu ne sviđa ili ne volite, promijenite nešto. Možda tvoj pogled. Kada promijenite način na koji gledate na stvari, stvari se mijenjaju! Kad u ljudima vidite najbolje, u njima se budi ono najbolje. Kad vidite loše u njima, budite loši u njima. Znanstvenici su otkrili da kada učitelj samo kaže učeniku da ima viši kvocijent inteligencije, to ga stvarno povećava.Naša svijest ima moć probuditi ono najbolje ili najgore u svima. U svakom trenutku imamo izbor hoćemo li odabrati temu ili svjetlo koje će prevladati u nama i u našim mislima. Kada tražite loše u drugima, kada ih krivite u svom umu, a ne vidite dobro, tada svoju moć ulijevate u tamnu stranu. Ne dopustite da se to dogodi! Tražite svjetlo u drugima, budite sami to svjetlo, budite primjer.

Božanska iskra svijetli u svima i svemu. Kada vidite ovu iskru, dajete joj moć da njome dominira svjetlost. Time budite ljubav u srcima i ljepotu u duši. Istina u vama zove istinu u drugome!


 Odlučujemo tražiti samo istinu i svjetlo Ljubav je najmoćniji oblik nenasilja, jer liječi izvor nasilja. Gdje ne vidite svjetlo, stvorite svoje svjetlo, neka svijetli i tamo gdje ga nema. Neka se plamen svjetlosti upali tako snažno da ga nitko ne može ugasiti i ugasiti. Znate da nam se prema zakonu karme dobro vraća ako činimo dobro, a loše ako činimo loše. Energetski otisci koji proizlaze iz naših misli i djela ostaju prisutni u energetskom polju. Svaka naša akcija, pa čak i misao koju šaljemo u svemir, kao i ona nesvjesna u nama, ostaje prisutna kao energetski otisak. Kada nekome učinimo nešto loše, možda samo negativno (osvetoljubivo, ljutito, agresivno...) razmišljamo o određenoj osobi, ta energija ne samo da odlazi u svemir, već i ostaje u našem vlastitom polju, na razini duše - kao otisak Taj će otisak prije ili kasnije početi stvarati probleme u našim životima. Naime, karma predstavlja nerazgrađenu negativnu energiju koju smo jednom poslali (svjesno ili ne) i zahtijeva razgradnju. Zato je važno da budemo što svjesniji svojih postupaka i razmišljanja.Neka vaše misli u 2021. godini uvijek budu pune ljubavi. Traži ljepotu, istinu i svjetlo u životu i ona će sigurno pronaći i tebe! Želimo vam da u novoj godini što prije naučite i otkrijete sve tajne života. Iznad svega, puno radosti i otvorenosti za NOVO. Powered by: wayeers.org
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.