Most je imao krticu pri Vladi, koji nije bio ništa drugo nego Grmojin i Raspudićev špijun za Most koji je imao namjeru srušiti Vladu Republike Hrvatske

Andrej Plenković: - Lažno se podmetalo da je Lovrinčević "moj miljenik", a pokazalo se nešto sasvim suprotno - da je u stvari miljenik MOST-a, koji je sada potpuno razotkriven.

Most je imao krticu pri Vladi, koji nije bio ništa drugo nego Grmojin i Raspudićev špijun za Most koji je imao namjeru srušiti Vladu Republike Hrvatske HDZ Facebook
12. 12. 2023

Ovo su prve izjave predsjednika Vlade i HDZ-a, stranke kojoj je na čelu. Bio je iznimno rezigniran i zatečen nevjerojatnom podvalom koju su mu podmetnuli bliski suradnici. Stoga mu nije preostalo ništa drugo nego da ih smijeni. Evo što je kazao Andrej Plenković: - Razriješio sam ministra Davora Filipovića s dužnosti. S tim je automatski i Jurica Lovrinčević prestao biti savjetnik. Ostali smo konsternirani, zgroženi njegovom korespondencijom. I to iz 2 razloga.

Prvi, razgovor o medijskom oglašavanju Ministarstva i drugih državnih tijela upućuje na školski primjer onog što se naziva koruptivno djelo.

Drugi se odnosi na spregu bivšeg savjetnika bivšeg ministra s također jednim predstavnikom medija. Informacije koje je posjedovao kao savjetnik plasirale su se oporbenim strankama, konkretno MOST, koji ih je koristio za političke napade izravno usmjerene na rušenje Vlade RH.

Zlonamjerno se i lažno podmetalo da je Lovrinčević "moj miljenik", a pokazalo se nešto sasvim suprotno - da je u stvari miljenik MOST-a, koji je sada potpuno razotkriven. Ne mogu imati povjerenje u ministra koji je takvog savjetnika imenovao na vlastitu inicijativu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.