Mitsubishi "razvaljuje u Tokiju s koncepnim buggyjem koji juri na struju i koji ne poznaje prepreke

Svjetske premijere MITSUBISHI MOTORS MI-TECH CONCEPT električni SUV konceptni automobil s buggy tipom i SUPER HEIGHT K-WAGON CONCEPT Kei automobilom na Tokijskom sajmu automobila 2019.

Mitsubishi "razvaljuje u Tokiju s koncepnim buggyjem koji juri na struju i koji ne poznaje prepreke mitsubishi press
24. 10. 2019

MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) danas je predstavio MI-TECH KONCEPT * 1 mali elektrificirani SUV konceptni automobil, MI-TECH CONCEPT i automobil SUPER HEIGHT K-WAGON CONCEPT Kei na Tokijskom sajmu automobila 2019 * 2. Takao Kato, izvršni direktor MMC-a, i Ashwani Gupta, glavni operativni direktor MMC-a, predstavili su ta vozila na konferenciji za novinare i objasnili strategiju za elektrifikaciju MMC-a. "Posvećeni smo tehnologiji elektrifikacije, posebno priključnim hibridima (PHEVs)", rekao je Kato. "Proširit ćemo našu liniju naelektriziranih vozila pružanjem više varijacija i iskorištavanjem raznolike tehnologije elektrifikacije u savezu da MMC postane lider u kategoriji PHEV naprijed." Gupta je dodao da MMC planira koristiti bilo koju od svojih tehnologija za elektrifikaciju u novim srednji i kompaktni SUV do 2022. kao i Kei automobil u skoroj budućnosti. Što se tiče SUPER HEIGHT K-WAGON CONCEPT, tvrtka je najavila da je to drugi val Kei automobila nove generacije, a planira ga pustiti u prodaju do kraja sljedeće godine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.