Mini predstavlja novog... psa?

U budućim generacijama Mini automobila pratit će vas pas koji neće morati stati na putu, iako će uvijek biti s vama.

Mini predstavlja novog... psa? BMW
12. 4. 2023

Spike je engleski buldog, koji na različite načine prati brend od njegovog ponovnog rođenja 2001. godine. Prema njima, psi ove pasmine slični su njihovim automobilima, jer su kompaktni, snažni i simpatični. U prošlosti se pojavio iu nekoliko reklamnih poruka, no sada su psećeg prijatelja odlučili digitalizirati.
 

.

Predstavljal bo Acemana

Pas je Miniju već pokazan na premijeri njihovog koncepta, nazvanog Aceman, a sada će na Shanghai Auto Showu poslužiti za predstavljanje ekrana unutar tog koncepta. Osim toga, bit će predstavljen iu obliku veće umjetničke igračke - takve su sve popularnije u popularnoj kulturi.

Što je to igrifikacija?

 
Sa Spikeom, Minijevim novim digitalnim asistentom, možemo govoriti o igrifikaciji, koja je uobičajeni koncept u dizajnu korisničkog iskustva. Dizajneri i inženjeri koriste načine razmišljanja i mehanizme koji se obično nalaze u računalnim i mobilnim igrama. Na taj način žele aktivnije uključiti korisnike u rješavanje konkretnog problema i povećati njihov doprinos.

Fotografije: promocijsko gradivo

 

Preberite še:

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.