VIDEO INTERVIEW Mate Rimac: - Napravili smo najveći komad karbona u autoindustriji, naša nova šasija za C_Two teži samo 200 kg, a hoće li je koristiti i Pininfarina?

Mate Rimac: - U dobrom sam društvu, Porsche ima štand pored mog i 10 posto mojih dionica, Pininfarina ugrađuje moje EV komponente u Battistu, slično i Koenigsegg u Regeru, Aston Martin, Jaguar... Za Renault isporučujem komponente za infotainment, navigaciju.... Što reći nego da Rimac ponovo iznenađuje u Ženevi, ovaj put u savezu s Pininfarinom koja ugrađuje EV komponente iz Sv. Nedelje u svoj prvi i to električni cestovni bolid Battistu. Iznenadio je i posve novom šasijom za svoj koncept C_Two koja teži svega 200 kg, koja je u jednom komadu i koja će se ubuduće koristiti i u drugim super sportivama. Battista iz Pininfarine tako će ubuduće koristiti brojne EV komponente iz Svete Nedelje, a najvjerojatnje čak i šasiju.

VIDEO INTERVIEW Mate Rimac: - Napravili smo najveći komad karbona u autoindustriji, naša nova šasija za C_Two teži samo 200 kg, a hoće li je koristiti i Pininfarina? Igor Stažić
8. 3. 2019

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.