Mate Rimac se ženi! Objavio zaruke s Katarinom Lovrić s kojom je od tinejdžerskih dana i koja je iz istog kraja

Mate Rimac oženio se davno za business, a danas je objavio i da je spreman za brak! Na FB profilu Mate Rimac objavio je sretnu vijest kako se zaručio s višegodišnjom djevojkom Katarinom Lovrić! Objavio je dvije fotografije s budućom suprugom. Prva je nastala još prije 15 godina kad su bili tinejdžeri, a druga je friška. Na njoj je mladi zaljubljeni par ozarenih lica i u veselom društvu, a u prvom su planu njihove isprepletene ruke i sjajni Katarinin prsten. Pljušte čestitke sa svih strana.

Mate Rimac se ženi! Objavio zaruke s Katarinom Lovrić s kojom je od tinejdžerskih dana i koja je iz istog kraja Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
30. 7. 2020

Napisao: Branimir Zidarić

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Wunderkid, kreativac, tvorac najbržeg električnog auta na svijetu, osnivač i direktor Rimac Automobili, Mate Rimac objavio je na društvenim je mrežama da se zaručio za dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić.

Evo što je tom prigodom napisao: - E pa tek smo se upoznali pa je trajalo malo vremena. Kakvu smo nevjerojatnu spontanu zabavu priredili - volim vas sve! Siguran sam da će naše naredne godine biti još uzbudljivije od onih koje su prošle.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.