Marin Čilić u polufinalu Roland Garrosa pao je i Rubljov nakon Medvedeva i to u dramatičnom meču u 5 setova

Nikad bolji, pribraniji, umješniji i staloženiji Marin Čilić na zemlji, i to onoj u Bois de Boulogne (Bulonjska šuma). Po prvi put u svojoj dugoj karijeri Marin je u polufinalu Roland Garrosa
BIo je to jedan od najboljih mečeva u povijesti Roland Garrosa i Marin je prvi pobjednik u povijesti Roland Garrosa u velikom super tie-breaku koji se igra do deset dobivenih poena.

U osmini finala srušio je drugog igrača svijeta Medvedeva, a sad je pao i sedmi i to nakon sjajnih, ali iscrpljujućih pet setova (5:7, 6:3, 6:4, 3:6, 7:6). Meč je trajao 4 sata i 10 minuta i bio je sjajan.

Evo što je kazao nakon meča naš najbolji tenisač:

- "Ovo sam ja, zbog toga sam uspio pobijediti. Bio je ovo sjajan meč koji me je iscrpio fizički, ali još više psihološki. Andrej je igrao nevjerojatno i peti set je bio kvalitetan i dramatičan. Danas je bio moj dan, ali treba odati poštovanje Andreju koji nije imao sreće. Očuvao sam fokus u posljednjem setu i sve je otišlo na moju stranu".

https://fb.watch/dnt8fPfy7p/

Foto credit: Roland Garros/Twitter

Marin Čilić u polufinalu Roland Garrosa pao je i Rubljov nakon Medvedeva i to u dramatičnom meču u 5 setova Rolland Garros/Twitter
1. 6. 2022

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.