Maradonina rodbina bori se za nasljedstvo u vrijednosti od 40 milijuna eura

Rođaci svjetskog prvaka 1986. Diega Maradone, koji je umro u studenom u 60. godini, počeli su se boriti za nasljeđe bivšeg nogometaša.

Maradonina rodbina bori se za nasljedstvo u vrijednosti od 40 milijuna eura Instagram
10. 12. 2020

Prema informacijama, najmanje 16 ljudi traži bogatstvo, koje se procjenjuje na više od 40 milijuna eura. Uz bankovne račune u Švicarskoj, Dubaiju i Argentini, Maradona je posjedovao i luksuzne nekretnine širom svijeta te značajnu flotu premium automobila.

Diego Maradona imao je petero službene djece; još sedam također polaže pravo na ovaj status. Također, četiri sestre bivšeg nogometaša pridružile su se borbi za bogatstvo svjetskog prvaka.

"Rat za Maradonin novac neće biti samo rivalstvo - bit će to prvenstvo u stvarnom svijetu", rekao je izvor blizak situaciji za The Sun.

Izvor naglašava da prema argentinskom zakonu, u nedostatku oporuke, svi nasljednici pokojnika imaju jednaka nasljedna prava. Čak će i djeca koju pokojnik nikada nije vidio ili uopće nije znala za njihovo postojanje ako mogu dokazati činjenicu srodstva, uživat će ista prava kao i ona službeno priznata.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.