Žena na lutriji osvojila 190 milijuna eura, a onda je napravila veliku grešku. Udala se za prevaranta kojem je služila isključivo kao bankomat

Novac ne donosi sreću, štoviše oduzeo joj je pamet. Britanka Gillian Bayford iskusila je ovu staru izreku iz prve ruke. Brian je na Gillian gledao samo kao na bankomat.

Njezin brak doživio je krah samo dvije godine kasnije. Multimilijunašica se rastala, zaljubila i udala za osuđivanog prevaranta Briana Deansa.

Ova greška je gotovo uništila Gillian Bayford.
 

Žena na lutriji osvojila 190 milijuna eura, a onda je napravila veliku grešku. Udala se za prevaranta kojem je služila isključivo kao bankomat Sean dempsey / Press Assotiation
12. 3. 2024

Novac ne donosi sreću. Britanka Gillian Bayford iskusila je ovu staru izreku iz prve ruke. Škotkinja je 2012. s tadašnjim suprugom Adrianom Bayfordom osvojila nevjerojatnih 190 milijuna eura, no njihov je brak doživio krah samo dvije godine kasnije. Dobitak na lutriji su nakon razvoda podijelili na jednake dijelove, a Gillian se potom vratila u Škotsku i započela novi život u svom starom domu, prenosi portal oe24.
 

Multimilijunašica se potom zaljubila i udala za osuđivanog prevaranta Briana Deansa. No to je bio tek početak prave noćne more, jer se Deans počeo razbacivati ​​novcem kao da je njegov. Brian je na Gillian gledao samo kao na bankomat. Stalno je bacala novac u njega kako bi spasila brak", objasnio je neimenovani izvor. Kad je njezin suprug nastavio zahtijevati velike svote novca, Gillian je na kraju samo prestala. – Vjerojatno ga se na vrijeme riješila. 51-godišnjakinja je prije nekoliko tjedana izbacila drugog supruga iz vile i podnijela zahtjev za razvod.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.