Ukrala kamion s 10.000 krafni: pronađena tek nakon tjedan dana. 28-godišnjakinja iskoristila nepažnju vozača

Jeb..m ti krafnu! Pronašli su je nakon 7 dana, no krafne su se pokvarile, a ona je završila iza rešetaka! Policija je rekla da je osumnjičenoj odbijena jamčevina. Trunut će u zatvoru neko vrijeme, baš kao što su joj trunule krafne u kamionu.

Ukrala kamion s 10.000 krafni: pronađena tek nakon tjedan dana. 28-godišnjakinja iskoristila nepažnju vozača pexels-elina-fairytale
17. 12. 2023

SLIKA JE SIMBOLIČNA

Australka je u četvrtak optužena za krađu kamiona s 10.000 krafni iz američkog prehrambenog lanca Krispy Kreme. Policija je rekla da se vozač kamiona zaustavio na periferiji Sydneya kako bi natočio gorivo kada je 28-godišnja žena navodno uskočila u vozilo i pobjegla sa svježim krafnama.

Nakon više od tjedan dana policija je pronašla kamion na parkiralištu u predgrađu. Žena je uhićena u četvrtak i optužena za krađu kamiona. Čeka pojavljivanje pred sudom.

"Odvedena je u policijsku postaju Penrith gdje je optužena za uzimanje i upravljanje vozilom bez pristanka vlasnika, upravljanje motornim vozilom dok je bila zabranjeno upravljanje vozilom i putovanje ili pokušaj putovanja bez valjane vozne karte", priopćili su državni organi. Neimenovanoj 28-godišnjoj osumnjičenici odbijeno je puštanje uz jamčevinu te će se uskoro morati izjasniti na sudu. Povrh svega, policija je objavila da su krafne pokvarene.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.