Zastrašujući VIDEO – Gospođa iz auta vikala upomoć, vatrogasci nisu mogli do nje. podivljala voda u Koruškoj je zarobila

U Sloveniji zbog kiša zlo i naopako! Dvije hrabre osobe spasile su vozačicu u posljednji trenutak.
- "Hvala Bogu, gospođu smo spasili užetom iz auta, jer su igrom slučaja u blizini bila dva alpinista, a mi smo imali opremu u autu. Gospođa je na sigurnom, jako sretna što je preživjela ovaj užas", kazao je jedan od spašavatelja Jasmin Bajrektarevič.

Zastrašujući VIDEO –  Gospođa iz auta vikala upomoć, vatrogasci nisu mogli do nje. podivljala voda u Koruškoj je zarobila Facebook/Koroška Čveka/Jasmin Bajrektarevič/posnetek zaslona
4. 8. 2023

Poplave su zahvatile i Korošku i Zgornjesavinjsku kotlinu. U Koruškoj su mnoge ceste zatvorene za promet, rijeke su već prešle korita, mnoge kuće i podrumi su poplavljeni, a pokrenula su se i brojna klizišta.
 

Općina Solčava trenutno je odsječena od svijeta. Zatvoren je most kod Dravograda, vrlo otežan prolazak do Prevalja i Črne na Koroškem. Mnogi Korušci zarobljeni su u svojim domovima i zovu pomoć jer ih voda poplavljuje.

Automobil odnijeka brzo nadiruća voda

Voda je poplavila i cestu Mežica-Prevalje i Holmec-Prevalje (u mjestu Poljana). Tamo su vozaču, kojeg je podivljala voda zahvatila u pomoć, priskočili mještani.

"Hvala Bogu, gospođu smo spasili užetom iz auta, jer su igrom slučaja u blizini bila dva alpinista, a mi smo imali opremu u autu. Gospođa je na sigurnom, jako sretna što je preživjela ovaj užas", opisao je Koroškom Čveku jedan od spašavatelja  Jasmin Bajrektarevič.

"Mislim da smo svi bili malo u šoku. Gospođa je iz auta vikala upomoć i brzo smo djelovali jer smo shvatili da vatrogasci ne mogu do nas", dodao je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.