Pripremite kišobrane - krajem tjedna pogoršanje vremena, puno hladnije i uz dosta oborina

 
Listopad je dosad bio iznadprosječno topao. Kiša je padala samo početkom mjeseca, ali to će se promijeniti...

Pripremite kišobrane - krajem tjedna pogoršanje vremena, puno hladnije i uz dosta oborina Uredništvo
19. 10. 2022

Danas ujutro bit će pretežno vedro uz maglu u nizinama. Poslijepodne djelomično vedro, osobito na istoku više promjenljive naoblake. Najviše dnevne temperature bit će na kontinetnu od 19 do 22, uz obalu i uz uz slabu buru i do 26 Celzijevih stupnjeva.

U noći će s istoka doći do povećanje naoblake, u unutrašnjosti može pasti koja kap kiše. Sutra ujutro u unutrašnjosti će biti pretežno oblačno, razvedriti će se na Kvarneru i u Istri, gdje će puhati slaba bura. Danju će se djelomično razvedriti. Jutarnje temperature bit će od 5 do 11. U Dalmaciji i iznad 25 stupnjeva. Ako putujete prema Sloveniji, evo kako će i tamo biti.
 

Danas prijepodne bit će pretežno vedro i u nizinama maglovito, poslijepodne će se mjestimice sjeverno i istočno od nas pojaviti malo promjenljive naoblake. Na Kvarneru će puhati slaba bura. Sutra će u početku biti pretežno oblačno, sunčanije će biti na sjevernom Jadranu, gdje će puhati slaba bura. Danju će se djelomice razvedriti, u petak umjereno do pretežno oblačno, jutro ponegdje u nizinama maglovito. Počet će puhati jugozapadni vjetar. U subotu će biti pretežno oblačno, kiša će na zapadu padati već prijepodne, a kiša će se tijekom dana proširiti na veći dio zemlje. Uz more će puhati jugo. U nedjelju nas očekuje oblačno vrijeme s povremenom kišom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.