Karlo Ressler i HDZ pozivaju na središnji predizborni skup na kojem će biti i ANGELA MERKL! FRAU MUTTI nakon Sanadera podupire i Resslera

Njemačka kancelarka nastavlja tradiciju davanja potpore čelnicima HDZ-a. Tako su njenu naklonost uživali i Ivo Sanader, Jadranka Kosor, Tomislav Karamarko, Andrej Plenković..., a na Facebook stranice HDZ je posvao na središnji predizborni skup koji će se održati 18. svibnja u Košarkaškom centru Dražen Petrović od 18:30 sati na kojem će biti i prva dama Njemačke i Europe

Karlo Ressler i HDZ pozivaju na središnji predizborni skup na kojem će biti i ANGELA MERKL! FRAU MUTTI nakon Sanadera podupire i Resslera HDZ promo
17. 5. 2019

Sudionicima skupa obratit će se predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković, njemačka kancelarka Angela Merkel i kandidat za predsjednika Europske komisije Manfred Weber.
Na skupu će nastupiti poznati pjevači iz TV emisije A strana, a cijelo događanje možete pratiti i putem live streama, piše na Facebook stranici HDZ-a!

Više informacija: http://bit.ly/HDZsredisnjiskup

Karlo Ressler, frontman HDZ-ove kampanje za EU izbore je naglasio važnost mladih i pozvao ih da u što većem broju izađu na izbore:
- U kampanji smo obišli 20 županija, 90 gradova i općina, razgovarali s brojnim mladim ljudima i možemo izdvojiti tri ključne teme koje ih zanimaju: Obrazovanje, zapošljavanje i obitelj. Naš je temeljni cilj da svaka mlada osoba u RH dobije kvalitetno obrazovanje, primjereno radno mjesto i podršku društva u zasnivanju obitelji. Za to je važno i stambeno pitanje – samo u zadnje dvije godine više od 5.000 mladih obitelji dobilo je potporu kroz subvencioniranje stambenih kredita.

Želim još jednom pozvati sve birače, pogotovo mlade, da izađu na izbore 26. svibnja. Na njima se odlučuje kako će naša generacija živjeti idućih pet godina kako u Europi, tako i u Hrvatskoj. Zajedno, izgradimo Hrvatsku za sve generacije!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.