Juričan nazvao Kolakušića Dučeom, Puhovski Hitlerom, Bajruši Sadamom - Gdje prestaje komedija, a gdje počinje igrokaz kojem je cilj omogućiti pobjedu duopola - HDZ-a i SDP-a!?

 To postoji samo u Hrvatskoj, prenose velike svjetske televizije. Između ostalih i Češka nacionalna TV prenijela je neobičan humor i ruganje predsjedničkog kandidata suparniku, a sve pod krinkom humora. Naveli su kako je ovo raritetni i nezabilježeni slučaj u svjetskoj politici kazavši: - To postoji samo u Hrvatskoj! Više od humora! Robert Bajruši nazvao je Mislava Kolakušića "Sadamom Huseinom", profesor Žarko Puhovski usporedio ga je s "Hitlerom iz mojeg sokaka", a istim je putem nastavio Dario Juričan koji je jednog od četiri favorita za predsjednika nazvao "Dučeom" u RTL Direktu!

Juričan nazvao Kolakušića Dučeom, Puhovski Hitlerom, Bajruši Sadamom - Gdje prestaje komedija, a gdje počinje igrokaz kojem je cilj  omogućiti pobjedu duopola - HDZ-a i SDP-a!? Photo: Igor Kralj/PIXSELL
19. 12. 2019

Eto što je kazao na RTL-u o Mislavu Kolakušiću Darijo Juričan koji sve više postaje trojanski konj vladajućih i koji na perfidan način čini ništa drugo nego osigurava kontinuitet vlasti dviju vladajućih stranaka. Pod krinkom humora on vrlo spretno daje doprinos očuvanja status qua u Hrvatskoj.

- Slijeva mi je bio Duce (Kolakušić, op.a.), a njoj s desna Đapić, ne možete ni s jednim ni drugim. I onda smo prirodno jedno s drugim... Super je bilo upoznavanje, pitala me jesam li iz stranke "Ča, kaj, što" pa sam rekao da je to onaj prvi pajac. Tako je krenulo. Rekao sam joj da smo se upoznali neki dan pa se čudila. Tad sam rekao Duceu: "Slušaj, ako padne na mene, bit će to domino-efekt." Ali, on je rekao: "Ako i bude, tu će završiti." Nema s njim šale. Mislio sam si da ako je ovo početak, kako li će završiti."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.