VIDEO: Jedini vam je cilj instalirati marionetsku vladu u Poljskoj! Ne zaboravite da se poljski narod borio i izborio protiv svakog ugnjetavanja, i nacizma i komunizma i da neće pognuti glavu

Kolakušić se još jednom žestoko obrušio na Ursulu Von der Leyen! I ovaj put pozvao se na pravo i pravdu, a Poljska i njena težnja da brani svoj suverenitet pred centralističkom prijetnjom iz Bruxellesa bili su mu u fokusu. Nakon debate o tome krši li Poljska europske pravne standarde Mislav Kolakušić osvanuo je i u brojnim poljskim medijima koji ga slave. Od naših zastupnika govorio je o ovoj temi još jedino Ivan Vilibor Sinčić, koji se također priklonio strani koju zastupa Tadeusz Morawiecki, poljski premijer, koji se dan ranije otvorenim pismom obratio europskoj javnosti naglašavajući kako je Ustav njegove zemlje iznad svih. Evo što je i kako je pričao Mislav Kolakušić, neovisni euro parlamentarac iz Hrvatske.

Kolakušić se još jednom žestoko obrušio na Ursulu Von der Leyen! I ovaj put pozvao se na pravo i pravdu, a Poljska i njena težnja da brani svoj suverenitet pred centralističkom prijetnjom iz Bruxellesa bili su mu u fokusu. Nakon debate o tome krši li Poljska europske pravne standarde Mislav Kolakušić osvanuo je i u brojnim poljskim medijima koji ga slave. Od naših zastupnika govorio je o ovoj temi još jedino Ivan Vilibor Sinčić, koji se također priklonio strani koju zastupa Tadeusz Morawiecki, poljski premijer, koji se dan ranije otvorenim pismom obratio europskoj javnosti naglašavajući kako je Ustav njegove zemlje iznad svih. Evo što je i kako je pričao Mislav Kolakušić, neovisni euro parlamentarac iz Hrvatske. Brigitte HASE Copyright © European Union 2021 - Source : EP
19. 10. 2021

Poljska je uvijek bila u srcu hrvatskih građana i dijelimo isti kolektivni osjećaj prema pravu i pravdi. Činjenica je da oni koji danas upravljaju Europskom unijom žele svoje ideologije nametnuti svim suverenim državama i za taj nelegitimni cilj koriste institucije Unije kao oružje. Jedini cilj ovog kafkijanskog procesa je promjena suverene vlasti u marionetsku vlast.

Ne zaboravite da se poljski narod borio i izborio protiv svakog ugnjetavanja, i nacizma i komunizma i da neće pognuti glavu niti nad novim, modernim oblicima podčinjavanja. Europska unija mora postati ravnopravna zajednica suverenih država članica, ili je njena budućnost i više nego upitna. Prestanite dijeliti lekcije ponosnom poljskom narodu bez ikakvih stvarnih argumenata.

 

Jedini vam je cilj instalirati marionetsku vladu u Poljskoj! Ne zaboravite da se poljski narod borio i izborio protiv svakog ugnjetavanja, i nacizma i komunizma i da neće pognuti glavu - Kolakušić se još jednom žestoko obrušio na Ursulu Von der Leyen! I ovaj put pozvao se na pravo i pravdu, a Poljska i njena težnja da brani svoj suverenitet pred centralističkom prijetnjom iz Bruxellesa bili su mu u fokusu. Nakon debate o tome krši li Poljska europske pravne standarde Mislav Kolakušić osvanuo je i u brojnim poljskim medijima koji ga slave. Od naših zastupnika govorio je o ovoj temi još jedino Ivan Vilibor Sinčić, koji se također priklonio strani koju zastupa Tadeusz Morawiecki, poljski premijer, koji se dan ranije otvorenim pismom obratio europskoj javnosti naglašavajući kako je Ustav njegove zemlje iznad svih. Evo što je i kako je pričao Mislav Kolakušić, neovisni euro parlamentarac iz Hrvatske.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.