Hvala Mamiću što je raspalio najjače reflektore u sudačke štakore. Uspio je u onome u čemu nitko prije nije. Sama sam bila, građani su se probudili i žele Hrvatsku poštenu bez lopurdi i kriminalaca

Vesna Balenović, najpoznatija HR zviždačica i bivša savjetnica predsjednice Kolinde Grabar Kitarović jedva je dočekala pokajanje Mamića i tvrdi da je sretna što je reflektorima obasjao korumpirane suce i raskrinkao državnu korupciju, istu onu koju ova bivša djelatnice INA pokušava desetljećima. - Mamić i ja smo nekako početak i kraj hrvatske korumpirane sudačke hobotnice! Za sve je kriva hrvatska država! U mojem slučaju bit će optužena za štetu i zločin u kojem su svi solidarno sudjelovali štiteći Inu. Na kraju opljačkani moj narod i vaš mali "modri" od modrica pretučeni i isprebijani David mora pobijediti sustav, sagrađen na trusnom kriminalnom Hrvatskom pravosuđu! Hvala Mamiću da je imao toliko inteligencije u svojoj golgoti da je u te štakore suce raspalio najjače lampe i reflektore da im se vidi lice! Dobili smo nepobitni dokaz i zakucali smo Hrvatsko pravosuđe! Čast iznimkama što trpe! Objavit ću sve moralne suce u ovih 20 godina! To su kukavice i boje se mraka! Njih sam odmah skenirala i znala sam da im je odzvonilo! Sama sam bila, građani su spavali..sad su budni i žele Hrvatsku moralnu i poštenu bez kriminala i lopurda.

Hvala Mamiću što je raspalio najjače reflektore u sudačke štakore. Uspio je u onome u čemu nitko prije nije. Sama sam bila, građani su se probudili i žele Hrvatsku poštenu bez lopurdi i kriminalaca Vesna Balenovic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
17. 6. 2021

- Mamiću ne smiju suditi za ništa u Hrvatskoj! Mogu li biti vjerodostojne presude koje donesu korumpirani suci u ime države? Jasno da ne! Tko da mu sudi? Opet korumpirani suci koji predstavljaju državu, koji su država! Dirnete li u suce, dirnuli ste državu! Napisala je to najpoznatija hrvatska zviždačica koja je jedno vrijeme bila i savjetnica predsjednici Kolindi Grabar Kitarović. Nastavila je:

- Mamić je dokazao da su suci korumpirani, a odgovorna je država Hrvatska koja je to sve znala, a desetljećima je tolerirala i nijemo promatrala korumpirane suce! Hrvatska država odgovorna je za rad represivnih tijela, a to su sudovi, policija i Državno odvjetništvo! Hrvatska je i pored saznanja i brojnih prijava građana protiv sudaca i uništenih života "Zviždača" okretala glavu i šutjela! Punih 20 godina Hrvatska javnost s neizmjernim zanimanjem u čudu prati bespoštedni rat, progon i neravnopravnu borbu Balenović & Ina! Borbu Davida (Balenović) protiv Golijata INE! David je 2011. čak uspio dokazati da je pravedan, Golijat ga i dalje buzdovanom svom silinom mlati i ubija krvavog i "modrog" do danas! David je na samrti, a ipak je dokazao ono što je i prijavio! Bog voli Davida, čuva ga i smatra da on "mali" ima poseban zadatak da sve izdrži, pa ga drži na "aparatima" na životu, čini ga još uvijek i hrabrim i lijepim! David 20 godina govori da suci primaju mito, da ga po sudovima muče s obitelji, zatvorski kažnjavaju, truju, operiraju i orgijaju! Sve zato što Ina, kojoj opet bila 2001. vlasnik država Hrvatska, plaćala suce državnim proračunskim novcem i opet sve to Hrvatska država tolerira! Nitko nije htjelo čuti malog Davida! Sada je došao po "meni " jedini čovjek Zdravko Mamić koji je imao eto milijune eura! Sve snimio! Uspio je sve o korupciji sudaca dokazati i osvijetliti njihovu rabotu! Sve ono što David trpi i s 1000 iscrpljujućih nastupa na TV i priopćenjima i obraćanjem svim medijima, udrugama, predsjednicima, premijerima, ministrima, saborskim zastupnicima, nije ništa mogao ni uspio pokrenuti! Tko da Mamiću sudi! Opet isti, suci samo druge " njuške"! Državo Hrvatska kriva si jer si šutjela..i za Davida si kriva jer si suce štitila i podržavala u krvavom piru.. Dakle Mamiću se u Hrvatskoj ne smije suditi, a ja moram tužiti državu Hrvatsku za užasnu štetu koju je nanijela meni i mojoj obitelji.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.