Vesela vijest potvrđena u taboru hrvatskog premijera Plenkovića! Za pola godine stiže još jedan sin

Andrej Plenković stigne sve. Hrvatski premijer koji će u travnju proslaviti 52. rođendan i devet godina mlađa supruga Ana Maslać-Plenković čekaju treće dijete.
 

Vesela vijest potvrđena u taboru hrvatskog premijera Plenkovića! Za pola godine stiže još jedan sin Pixell/Nebo
1. 2. 2022

Foto: Nebo/Pixell

Unatoč tome što je par bio tajnovit oko odrastanja, portal dnevnik.hr doznao je i spol djeteta - par čeka sina.

42-godišnja Ana već je u trećem tromjesečju trudnoće i dobro se osjeća, Plenkovići su se vjenčali u listopadu 2014. Dva mjeseca nakon braka dobili su sina Maria kojem su dali ime po djedu, Plenkovićevu ocu. Supruga hrvatskog premijera, diplomirana pravnica iz Dubrovnika i bivša šefica Saborskog odjela za pravne poslove i ljudske potencijale, rijetko se pojavljuje u javnosti. Jedna od rijetkih prigoda bila je prigodom posjeta Papi Franji u Vatikanu 2017. godine.
 

Vijest je potvrdio i Marko Milić, glasnogovornik Vlade. "S obzirom na veliki interes javnosti, možemo potvrditi danas objavljenu informaciju da će premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji", napisao je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.